Сухари с чесън и пармезан

Необходими продукти:
няколко филии бял хляб
140 грама масло
4 - 6 скилидки чесън
шепа нарязан магданоз
2 супени лъжици настърган пармезан (или друго сирене)
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на парчета (както предпочитате). Изпържете ги от двете страни в нагорещена мазнина. Хлябът трябва да стане хрупкав.
Смесете в купа размекнатото масло с намачкания чесън, добавете нарязания магданоз. Разбъркайте сместа и с нея намажете изпържените парчета хляб. Поръсете с настърган пармезан. Подредете сухарите в тава, застлана с хартия за печене и ги сложете във фурната за 5 минути на функция грил. След това може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА тинктура 100 мл
ХЕРБА ФИКС ГОЛФИКС капсули * 60
ПРОМОНЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
ЧЕСЪН СУПЕР КОНЦЕНТРАТ + РЕЙШИ капсули * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС
БИОВИТАЛИТИ ХРАНОСМИЛАНЕ И СТОМАШНО-ЧРЕВЕН ТРАКТ тинктура без алкохол 25 мл
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тибетската рецепта с чесън - изчиства излишните мазнини и нормализира кръвното налягане
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
Коментари към Сухари с чесън и пармезан