Сухари с чесън и пармезан

Необходими продукти:
няколко филии бял хляб
140 грама масло
4 - 6 скилидки чесън
шепа нарязан магданоз
2 супени лъжици настърган пармезан (или друго сирене)
Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на парчета (както предпочитате). Изпържете ги от двете страни в нагорещена мазнина. Хлябът трябва да стане хрупкав.
Смесете в купа размекнатото масло с намачкания чесън, добавете нарязания магданоз. Разбъркайте сместа и с нея намажете изпържените парчета хляб. Поръсете с настърган пармезан. Подредете сухарите в тава, застлана с хартия за печене и ги сложете във фурната за 5 минути на функция грил. След това може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАРЛИЦИН КАРДИО таблетки 350 мг * 90 NATURE'S WAY
МАГНАЛАБС ИМУНАЙЗ капсули * 30
АМИКО АКТИВ капсули * 60 WEDO
ВЕГАВЕРО КАНДИ - ЕЙД КОМПЛЕКС капсули * 120
АКСИВЕН МУЛТИВИТАМИНИ С ПРОБИОТИЦИ И ЖЕНШЕН таблетки * 60
АктуаленИМУННА ФОРМУЛА капсули * 30 DR. GREEN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Сухарите вредят на здравето?
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
Коментари към Сухари с чесън и пармезан