Сиренова супа с моркови

Необходими продукти:
4 моркова
зелен лук
2 парчета топено сирене
0,5 ч. заквасена сметана
магданоз
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите на сламки (или ги настържете), сварете ги и запържете. Сложете 2 литра вода или бульон да заври и добавете топеното сирене (нарязано на ситно или настъргано). Варете в продължение на 3 минути, бъркайки непрекъснато.
Лука и магданоза нарежете на много ситно и залейте със сиреновата смес. Посолете, подправете с пипер, поднесете със сметана. Ако желаете, може да добавите бекон или пушено месо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
УРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХАЯ ЛАБС ХРАНИТЕЛНО БАЗИРАНИ ЖЕНСКИ МУЛТИВИТАМИНИ таблетки * 60
ПРОМОСОУ СИМПЪЛ ОЛИО ЗА ШОКОЛАДОВ ТЕН 250 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Мариновани цели моркови с чесън и оцет
- Салата със смокини, синьо сирене и ядки
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Мариновано овче сирене с босилек
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
Коментари към Сиренова супа с моркови