Сиренова супа с моркови
Необходими продукти:
4 моркова
зелен лук
2 парчета топено сирене
0,5 ч. заквасена сметана
магданоз
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите на сламки (или ги настържете), сварете ги и запържете. Сложете 2 литра вода или бульон да заври и добавете топеното сирене (нарязано на ситно или настъргано). Варете в продължение на 3 минути, бъркайки непрекъснато.
Лука и магданоза нарежете на много ситно и залейте със сиреновата смес. Посолете, подправете с пипер, поднесете със сметана. Ако желаете, може да добавите бекон или пушено месо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
УРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ЕКВИЛИБРА МАСЛО ОТ МОРКОВ капсули * 32
ЧАЙ БЮТИ БЕЪР ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ 160 г
ФЛОРАДИКС КИНДЕРВИТАЛ сироп 250 мл SALUS HAUS
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Тутманик
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Апетитна супичка с пилешки сърчица
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Рецепти за сирене пане
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Див морков
Коментари към Сиренова супа с моркови