Сиренки с маслини, кашкавал и сусам

Необходими продукти:
2 чаени чаши брашно
1 чаена лъжица бакпулвер
1 яйце
100 грама разтопено масло
250 грама крема сирене
150 грама настърган кашкавал
1/4 чаена чаша сусамови семена
1/2 чаена чаша нарязани маслини (може зелени)
1 яйце за намазване
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява при температура от 190 градуса.
Прибавете бакпулвера към пресятото брашно, чукнете яйцето, сложете крема сиренето, настъргания кашкавал, разтопеното масло, нарязаните и почистени от костилките маслини, както и сусамовите семена (оставете малко за поръсване).
Замесете тесто от продуктите, което разделете на 10 равни части. Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили предварително с хартия за печене. Намажете повърхността на питките с разбито яйце
Поръсете със заделения сусам.
Изпечете сиренките в загрятата фурна в продължение на 20 минути.
Нека се охладят и тогава поднесете.
Добър апетит!
Снимка: salat.zahav.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Цветни рулца от тортила питки
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
Коментари към Сиренки с маслини, кашкавал и сусам