Сирене в бекон на скара

Необходими продукти:
100 грама бекон
200 грама сирене
чубрица на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета с големина около 3 сантиметра. Бекона нарежете на тънки ивици, в които обвийте сиренето (парченце сирене в ивица бекон). Може да нанижете хапките на шишчета, но това не е задължително. След това изпечете предястието на скарата. Много е важно първо да сложите да се изпече страната, от която се застъпват двата края на бекона, за да може да се "запечата" хапката. Около минута запичане от всяка страна е напълно достатъчна. Другият важен момент е да не използвате мазнина.
Преди да поднесете, поръсете с чубрица или с друга любима подправки.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Как се прави сирене по шопски – класическа рецепта и варианти с наденица и колбас
- Мариновано овче сирене с босилек
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Салата със смокини, синьо сирене и ядки
- Тутманик
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
Коментари към Сирене в бекон на скара