Салата от пържени зеленчуци с чесън и оцет

Необходими продукти:
1 голям патладжан
1 чушка
1 морков
1 домат
1 глава лук
2 скилидки чесън
магданоз
подправки на вкус
олио
оцет
Начин на приготвяне:
Измийте и нарежете патладжана на кръгчета, които подредете в тава (без да я подмазвате). Сложете чушката цяла, само я почистете от семената. Изпечете ги във фурната в продължение на 7 - 10 минути. През това време настържете моркова на едро ренде, лука накълцайте на ситно, а домата нарежете на парчета. Задушете последните зеленчуци в олио. Когато извадите вече омекналите патладжан и чушка от фурната, обелете ги и нарежете чушката на ивици. Изсипете при задушените зеленчуци и нека всичко остане на котлона до готовност на продуктите.
Намачкайте чесъна или го нарежете на ситно. Добавете го към салатата, сложете подправки на вкус, поръсете с нарязан магданоз и овкусете с оцет.
Наследете се на вкусната си и ароматна салатка :)
Да ви е вкусно!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 500 мл
СОЕКС ECOVISOR F4
Безплатна доставка за България!ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ХИП ПЮРЕ РАЗЛИЧНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Салата от пържени зеленчуци с чесън и оцет