Салата от пържени зеленчуци с чесън и оцет

Необходими продукти:
1 голям патладжан
1 чушка
1 морков
1 домат
1 глава лук
2 скилидки чесън
магданоз
подправки на вкус
олио
оцет
Начин на приготвяне:
Измийте и нарежете патладжана на кръгчета, които подредете в тава (без да я подмазвате). Сложете чушката цяла, само я почистете от семената. Изпечете ги във фурната в продължение на 7 - 10 минути. През това време настържете моркова на едро ренде, лука накълцайте на ситно, а домата нарежете на парчета. Задушете последните зеленчуци в олио. Когато извадите вече омекналите патладжан и чушка от фурната, обелете ги и нарежете чушката на ивици. Изсипете при задушените зеленчуци и нека всичко остане на котлона до готовност на продуктите.
Намачкайте чесъна или го нарежете на ситно. Добавете го към салатата, сложете подправки на вкус, поръсете с нарязан магданоз и овкусете с оцет.
Наследете се на вкусната си и ароматна салатка :)
Да ви е вкусно!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 500 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
НАТРОЛ ДЖУС ФЕСТИВ капсули 60 + 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Салата от пилешко с царевица и гъби
Коментари към Салата от пържени зеленчуци с чесън и оцет