Печени пресни картофи със сусам и зехтин

Необходими продукти:
пресни картофи
сусамови семена
сол и смлян черен пипер на вкус
зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите, разрежете ги на 2 или 4 части, в зависимост от големината им.
След това подправете на вкус, намажете със зехтин и обилно оваляйте в сусамови семена.
Подредете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете в загрята до 200 градуса фурна до готовност.
Добър апетит!
Снимки: www.cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИЗАЖ РЕВИТАЛИЗИРАЩИ ТЕЧНИ КРИСТАЛИ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 50 мл
ЕУЦЕРИН ОЛИО ПРОТИВ СТРИИ 125 мл
БИОХЕРБА СУСАМОВ ТАХАН ОТ 100% СМЛЯН БЕЛЕН СУСАМ 250 г
БЕЛЕН СУСАМОВ ТАХАН 250 г ЗЕМЕЛА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА БАЛСАМ ЗА КОСА ЗА ОБЕМ 200 мл
ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН ГАМА Е МИКСИРАНИ ТОКОФЕРОЛИ С ЛИГНАН ОТ СУСАМ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Обикновено картофено нишесте против стомашно разстройство при деца
- Сладък картоф
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Картоф
Коментари към Печени пресни картофи със сусам и зехтин