Печени пресни картофи със сусам и зехтин
Необходими продукти:
пресни картофи
сусамови семена
сол и смлян черен пипер на вкус
зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте добре картофите, разрежете ги на 2 или 4 части, в зависимост от големината им.

След това подправете на вкус, намажете със зехтин и обилно оваляйте в сусамови семена.

Подредете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.

Изпечете в загрята до 200 градуса фурна до готовност.


Добър апетит!
Снимки: www.cooksa.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФИТОМЕР МАСЛО МОРСКО СЪКРОВИЩЕ ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЯЛО 100 мл.
ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН ФАСТ АКТИНГ РИЛИЙФ капсули * 60
БИОХЕРБА МАСЛО ЗА ИЗТОЩЕНА КОСА 50 мл
НЕИСС МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ТЕРАПИЯ 125 мл
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН СУПЕР ОМЕГА-3 (С ЛИГНАН ОТ СУСАМ И ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА) капсули * 240
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от картофи
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Рецепти за домашна сусамова халва
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сусам
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Как да запечем сусам и за какво да го използваме
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
Коментари към Печени пресни картофи със сусам и зехтин