Печени пресни картофи с чесън и магданоз

Необходими продукти:
1 килограм картофи (може пресни, може и стари)
няколко скилидки чесън
нелют червен пипер
магданоз
зехтин или олио
сол
Начин на приготвяне:
Ако използвате стари картофи, първо ги обелете, а пресните може и да не обелвате. Разрежете ги на половинки или сложете цели, ако не са много големи, в тава, подмазана с олио или зехтин. Сложете сол на вкус, червен пипер, още малко мазнина и разбъркайте. Поставете тавата във фурната и изпечете картофите до готовност при 200 - 250 градуса. Разбърквайте периодично с дървена лъжица/шпатула, за да се запекат равномерно от всички страни.
Готовите картофи поръсете с намачкан или нарязан чесън и магданоз.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
НовМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Сладък картоф
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Намалете високата температура със суров картоф
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Отглеждане на магданоз
- Полезни свойства и приложения на картофите
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
Коментари към Печени пресни картофи с чесън и магданоз