Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Панирани свински пържоли с корнфлейкс

Панирани свински пържоли с корнфлейкс

от 17 фев 2016г.
Панирани свински пържоли с корнфлейкс - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

600 грама свинско филе без кост
1 чаена лъжица микс от подправки за свинско или други по ваш избор
сол и смес от различни видове смлян пипер на вкус
3-4 супени лъжици олио

За панировката:

100-120 грама брашно
1-2 яйца
1-2 супени лъжици прясно мляко или течна сметана
1-1,5 чаени чаши корнфлейкс

Начин на приготвяне:

Измийте месото и задължително го подсушете. Нарежете го на парчета с дебелина около 1,5 сантиметра.


Начукайте всяко от тях, като предварително поставите в найлонов плик. Дебелината им трябва да стане около 7-8 милиметра.

Натрийте свинското със сместа от различните видове смлян пипер и с подправката, намажете с мъничко олио, подредете пържолите една върху друга и приберете в хладилника, за да се мариноват. Може да приготвите след половин час, а може да оставите да престоят така една нощ.

Натрошете корнфлейкса за панировката, като той не трябва да бъде прекалено фин. Достатъчно е да сложите в найлонов плик и да прокарате точилката по повърхността.

След това оваляйте парчетата свинско първо в брашното, после потопете в разбитите с млякото яйца и завършете панировката с натрошения корнфлейкс.

Сгорещете мазнината в тиган с дебело дъно на силен огън, сложете пържолите, намалете температурата и изпържете месото от всяка страна в продължение на 1-2 минути.

Готовността може да проверите с помощта на клечка за зъби. При продупчването върху месото ще се появи капка прозрачен сок.

При силно нагорещена мазнина 2 минути приготвяне на пържолите са напълно достатъчни, в противен случай те ще станат твърди, затова не прекалявайте с пърженето.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Медени пържоли в маскарпоне сос Медени пържоли в маскарпоне сос
  • Хрупкави пържоли с масло на фурна Хрупкави пържоли с масло на фурна
  • Пица на плоча с пържола Пица на плоча с пържола
  • Задушени свински хапки с лимон и вино Задушени свински хапки с лимон и вино
5.0/5 1 оценка

Коментари към Панирани свински пържоли с корнфлейкс

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Панирани свински пържоли с корнфлейкс
    www.framar.bg 
    на 18 June 2025 в 11:40
    Коментирайте "Панирани свински пържоли с корнфлейкс"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
  • Свински пържоли с пресни картофи на фурна
  • Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
  • Свински пържоли с гъби в сметанов сос
  • Свинско с домати и лук на фурна
  • Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
  • Пържено свинско със стар лук
  • Свинско бон филе с гъби
  • Пилешко филе с мед и лимон
  • Хапки от свинско месо (Чичарон)
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Трансглутаминаза – идеалното лепило за месо

преди 103 дни, 14 часа и 2 мин.

Пилешко месо със салмонела в магазините! Как да сме сигурни какво купуваме?

преди 2020 дни, 23 часа и 23 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 4 дни, 19 часа и 24 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 5 дни, 2 часа и 25 мин.

Фармацевтични дни на кариерата - 21 юни, 2025 година - НДК

преди 8 дни, 18 часа и 42 мин.

Бедечка фест - На зелено 3 - 20-22 юни, 2025 година

преди 9 дни, 18 часа и 7 мин.
Всички

АНКЕТА

Готови ли сте у дома да полагате грижа за болен роднина?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето

Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето

от 01 фев 2024г. Прочети повече
Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко

Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко

от 03 май 2017г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПУНШ ЧЕРЕШОВА ЛИМОНАДА прах 300 г

СПИРУЛАРИН СПРЕЙ ЗА НОКТИ NS 50 мл

СЕРАВЕ ИЗМИВАЩА ГЕЛ - ПЯНА ПЪЛНИТЕЛ 473 мл

КОРИПЕЪР ФОРМУЛА ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60

ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

КВАМАТЕЛ табетки 40 мг * 14

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юни 2025г. в 11:27:18

ЯСМИН 0,03 mg / 3 mg филмирани таблетки * 21

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юни 2025г. в 11:25:49

БЕТАЗОНТРИО 0,5 мг/г + 10 мг/г + 1 мг/г маз 15 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юни 2025г. в 11:22:14

ПЕДИАКИД НЕВРОЗИД сироп 125 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юни 2025г. в 11:21:41

РИНОДЖЕРМИНА спрей за нос 10 мл.

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юни 2025г. в 11:21:08
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival