Моркови с хрян и ябълки

Необходими продукти:
500 грама моркови
500 грама ябълки
500 грама хрян
2 супени лъжици олио
2 чаени чаши вода
2 равни супени лъжици захар
2 супени лъжици сол (с връх)
1 чаена чаша оцет (9%)
Начин на приготвяне:
Измийте и обелете морковите, ябълките и хряна. Настържете на едро ренде, смесете ги старателно и разпределете комбинацията в 2 еднолитрови предварително подготвени буркана. Направете марината от водата, захарта, солта и оцета. Налейте я в бурканите и добавете във всеки от тях по 1 супена лъжица олио. Покрийте съдовете с капаци и стерилизирайте в продължение на 10 минути. След това затворете капаците и оставете салата да изстива.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
РЕСПИТОНИН разтвор 100 мл ПАШКУЛЕВ
СИНУЛАН ДУО ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК
ХРЯН + ЧЕСЪН + ВИТАМИН С + ЦИНК капсули * 30 VIRIDIAN
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ОТ ХРЯН 50 мл
МАСАЖЕН КРЕМ С ПРОПОЛИС 100 мл АУРИМЕТРИЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Диета с ябълки за 7 дни
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Печени ябълки с масло и канела
- Шест начина за стерилизиране на бурканите
- Направете си красив свещник от буркан, украсен с есенни листа
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
Коментари към Моркови с хрян и ябълки