Мариновани пикантни камби
Необходими продукти:
4 килограма чушки (камби)
5 люти червени чушки (с дължина около 5 - 7 см)
1 чаена чаша захар на пясък
4 супени лъжици оцетна киселина (70%)/ оцет
1 литър вода
3 - 4 връзки копър
500 милилитра олио
4 - 5 средни глави чесън
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, копъра измийте, от лютите чушки отстранете само опашките (семената оставете) и смелете заедно тези продукти. Получената смес изсипете в литър вода, добавете захарта и олиото, нека всичко заври.
Камбите почистете от семената и нарежете на произволни парчета (да са удобни за хапване).
Когато маринатата кипне, прибавете оцета и изсипете чушките на порции. Варете всяка част в продължение на 7 минути от момента на завиране. След като извадите от тенджерата, веднага напълнете в буркани и долейте догоре с маринатата. Затворете и приберете на студено място.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Консервирана царевица (кочани)
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
Коментари към Мариновани пикантни камби