Консервиран боб с бекон в доматен сос

Необходими продукти:
200 грама консервиран боб
100 грама бекон
250 милилитра доматен сос (или 100 грама доматено пюре, разредете го с вода)
зехтин на вкус
червен пипер, джоджен, босилек или други предпочитани подправки
Начин на приготвяне:
Сгорещете зехтина и в него изпържете консервирани боб и нарязания на парчета бекон. След това налейте доматения сос и добавете подправки на вкус. Оставете ястието се задушава за кратко, след което може да поднесете.
Добър апетит!
Снимки: koolinar
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Запечен боб с наденица и чесън
- Освежете кожата си с маска от бял боб
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал
- Бобена консерва с домати и червени чушки
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Канавалия гладиата
- Бобови култури
- Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън
Коментари към Консервиран боб с бекон в доматен сос