Горещ малинов шоколад

Необходими продукти:
400 грама малини
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша захар
1 чаена чаша прясно мляко
100 грама шоколад
Начин на приготвяне:
Първо направете малинов сироп: измийте плодовете, залейте ги с водата и сложете на среден огън, докато водата заври. Когато това стане, намалете температурата и варете в продължение на 20 минути. Прецедете и добре изстискайте малините. Върнете течността в тенджерата и добавете захарта. Нека сместа се вари 5 минути. Готовия сироп налейте в бутилка или буркан и охладете. Може да съхранявате в хладилник до 2 седмици.
Затоплете млякото, шоколада разтопете на водна баня и смесете двата продукта в подходяща чаша. Налейте от сиропа и украсете с пресни малини.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ИМУННО ФИЛТЪР * 120
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
АЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!ПОЛАР КОМПЛЕКТ ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ И УСТНИ ЕКСТРИЙМ КЕЪР КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 25 мл + ЕКСТРИЙМ КЕЪР БАЛСАМ ЗА УСТНИ 3,8 гр.
ПРОПОДЕЗ С МАЛИНИ таблетки * 50
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREEN TEA ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Мокър шоколадов сладкиш без яйца
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
Коментари към Горещ малинов шоколад