Горещ малинов шоколад

Необходими продукти:
400 грама малини
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша захар
1 чаена чаша прясно мляко
100 грама шоколад
Начин на приготвяне:
Първо направете малинов сироп: измийте плодовете, залейте ги с водата и сложете на среден огън, докато водата заври. Когато това стане, намалете температурата и варете в продължение на 20 минути. Прецедете и добре изстискайте малините. Върнете течността в тенджерата и добавете захарта. Нека сместа се вари 5 минути. Готовия сироп налейте в бутилка или буркан и охладете. Може да съхранявате в хладилник до 2 седмици.
Затоплете млякото, шоколада разтопете на водна баня и смесете двата продукта в подходяща чаша. Налейте от сиропа и украсете с пресни малини.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ИМУННО ФИЛТЪР * 120
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ МАСЛЕНО - ЗАХАРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ШОКОЛАД 200 мл
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ КРЕМ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ШОКОЛАД 200 мл
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ОЧАНКА СМЕС капсули 458 мг * 100 NATURE'S WAY
УРОБИОТИК ФОРТЕ саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Рецепти за домашно сладко от малини без захар и семки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Компот от диня
- Тъмният шоколад успокоява кашлицата
- Без какво не могат жените?
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
Коментари към Горещ малинов шоколад