Горещ малинов шоколад
Необходими продукти:
400 грама малини
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша захар
1 чаена чаша прясно мляко
100 грама шоколад
Начин на приготвяне:
Първо направете малинов сироп: измийте плодовете, залейте ги с водата и сложете на среден огън, докато водата заври. Когато това стане, намалете температурата и варете в продължение на 20 минути. Прецедете и добре изстискайте малините. Върнете течността в тенджерата и добавете захарта. Нека сместа се вари 5 минути. Готовия сироп налейте в бутилка или буркан и охладете. Може да съхранявате в хладилник до 2 седмици.
Затоплете млякото, шоколада разтопете на водна баня и смесете двата продукта в подходяща чаша. Налейте от сиропа и украсете с пресни малини.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ИМУННО ФИЛТЪР * 120
ПРОТЕИНОВ СТИК МАЛИНА И ТЪМЕН ШОКОЛАД 40 г * 15 RICE UP!
НовМЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
АЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО - СПРЕЙ SPF 30 150 мл
НЕСТИ ДАНТЕ ПОРТОКАЛ И МИРТА 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Брауни с орехи
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
Коментари към Горещ малинов шоколад