Горещ малинов шоколад
Необходими продукти:
400 грама малини
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша захар
1 чаена чаша прясно мляко
100 грама шоколад
Начин на приготвяне:
Първо направете малинов сироп: измийте плодовете, залейте ги с водата и сложете на среден огън, докато водата заври. Когато това стане, намалете температурата и варете в продължение на 20 минути. Прецедете и добре изстискайте малините. Върнете течността в тенджерата и добавете захарта. Нека сместа се вари 5 минути. Готовия сироп налейте в бутилка или буркан и охладете. Може да съхранявате в хладилник до 2 седмици.
Затоплете млякото, шоколада разтопете на водна баня и смесете двата продукта в подходяща чаша. Налейте от сиропа и украсете с пресни малини.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ИМУННО ФИЛТЪР * 120
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ВИРУМИН ДЕНТ ФИЛТЪР * 120
БИОХЕРБА СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО SPF20 150 мл
ЛУМЕНЕ ВЕГАН CC КРЕМ АБСОЛЮТНО СЪВЪРШЕНСТВО 7 В 1 SPF20 FAIR 30 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ FLOWERS AND TEA SPRING 12 ВИДА * 5
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Как да направим есенните напитки по-здравословни
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как безалкохолното 7-UP става популярен лек за депресия през 30-те
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Усукана сладка питка с течен шоколад
Коментари към Горещ малинов шоколад