Горещ малинов шоколад
Необходими продукти:
400 грама малини
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша захар
1 чаена чаша прясно мляко
100 грама шоколад
Начин на приготвяне:
Първо направете малинов сироп: измийте плодовете, залейте ги с водата и сложете на среден огън, докато водата заври. Когато това стане, намалете температурата и варете в продължение на 20 минути. Прецедете и добре изстискайте малините. Върнете течността в тенджерата и добавете захарта. Нека сместа се вари 5 минути. Готовия сироп налейте в бутилка или буркан и охладете. Може да съхранявате в хладилник до 2 седмици.
Затоплете млякото, шоколада разтопете на водна баня и смесете двата продукта в подходяща чаша. Налейте от сиропа и украсете с пресни малини.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ИМУННО ФИЛТЪР * 120
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ КРЕМ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ШОКОЛАД 200 мл
АМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ МАСЛЕНО - ЗАХАРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ШОКОЛАД 200 мл
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ЧАЙ ФИЛТЪР МАЛИНА И ШИПКА * 20 БИОПРОГРАМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Преслава Велкова: Ръчният шоколад If You говори вместо вас
- Какви са ползите от консумацията на млечен шоколад
- Хората, болни от рак, трябва да избягват шоколада
Коментари към Горещ малинов шоколад