Бързи мариновани ягоди
Необходими продукти:
- 450 грама ягоди, узрели но твърди
- 1 1/2 чаени чаши бял винен оцет
- 1/4 чаена чаша захар
- 2 супени лъжици сол
- 2/3 чаена чаша вода
Начин на приготвяне:
- Измийте старателно ягодите под студена течаща вода, отцедете и прехвърлете в чист стъклен буркан.
- Загрейте оцета, захарта, солта и водата в малка тенджера на средно силен огън. Бъркайте непрекъснато, докато захарта и солта се разтворят напълно.
- Залейте ягодите с маринатата и затворете плътно буркана.
- Оставете го да се охлади напълно на стайна температура.
- Съхранявайте маринованите ягоди в хладилник.
Приятен апетит!
Снимка: bonappetit.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ БАЛСАМ ЗА УСТНИ С ЯГОДА 4.5 г
ИММУНОТРОФИНА D диспергиращи таблетки * 24
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER BOUQUET 6 ВИДА * 5
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки без захар * 40
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- Ягода, Градинска ягода
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Гъби в чеснова марината
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Аптека "Еова", с. Ягода
- Енергийна салата с киноа и чиа
- Мариновани свински уши
- Целувки с крем и ягоди
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
Коментари към Бързи мариновани ягоди