Бързи мариновани ягоди
Необходими продукти:
- 450 грама ягоди, узрели но твърди
- 1 1/2 чаени чаши бял винен оцет
- 1/4 чаена чаша захар
- 2 супени лъжици сол
- 2/3 чаена чаша вода
Начин на приготвяне:
- Измийте старателно ягодите под студена течаща вода, отцедете и прехвърлете в чист стъклен буркан.
- Загрейте оцета, захарта, солта и водата в малка тенджера на средно силен огън. Бъркайте непрекъснато, докато захарта и солта се разтворят напълно.
- Залейте ягодите с маринатата и затворете плътно буркана.
- Оставете го да се охлади напълно на стайна температура.
- Съхранявайте маринованите ягоди в хладилник.
Приятен апетит!
Снимка: bonappetit.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ БАЛСАМ ЗА УСТНИ С ЯГОДА 4.5 г
БЕБО ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ ТУБА WILD BERRY 80 г + 15 хартиени филтъра
ЦИМА ЗЕРО ПЛОДОВ ДЕЛИКАТЕС ЯГОДА 230 г
МИША КРИЙМИ ЛАТЕ ПОЧИСТВАЩА ПЯНА ЗА ЛИЦЕ С ЯГОДА 172 мл
НовАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Ягодово руло
- Ягодово смути с банани, овесени ядки и мед
- Царевичен сладкиш с ягоди и мента
- Ягодово смути с бадеми, банан и мента
- Маринован праз в горчица и бяло вино
- Как да запазим ягодите свежи за по-дълго време?
- Ягодово сладко с мед (без варене)
- Мариновани пилешки хапки
- Използвайте борови иглички за богата реколта от ягоди
- Безалкохолна сангрия с плодове
Коментари към Бързи мариновани ягоди