Хрупкаво сирене Халуми
Необходими продукти:
- 250 грама сирене Халуми
- 20 грама обикновено брашно
- 50 грама панко галета
- 3/4 чаени лъжички сух риган
- сол, черен пипер
- едно яйце
- масло или мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на филийки с около един сантиметър дебелина. Чукнете яйцето, подправете със сол, черен пипер и го разбийте, потопете сиренето и го оваляйте в брашно.
Върнете обратно в яйцето и покрийте резена с галета. Загрейте мазнина и изпържете до златиста хрупкава коричка. Отцедете и поднесете сиренето с гарнитура по ваш избор.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: supperinthesuburbs.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Сандвичи с крема сирене и пресни ягоди
- Отворена пита със сирене, чесън и риган
- Печени червени чушки с крема сирене, моцарела и кашкавал
- Кои са шестте най-полезни сирена
Коментари към Хрупкаво сирене Халуми