Печени моркови със самардала и балсамов оцет
Необходими продукти:
- 500 грама обелени моркови
- 2-3 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 3 супени лъжици балсамов оцет
- самардала на вкус
- 50 милилитра бира
Начин на приготвяне:
Подредете морковите в намазнена тава и поръсете със зехтин, соев сос и самардала. Налейте бирата, покрийте с втора тава и запечете в загрята на 200 градуса фурна до готовност. Поднесете морковите топли, поръсени с балсамов оцет и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ МОРКОВ 5 мл
ГАНЧЕВ НЕКТАР ОТ ЯБЪЛКИ, МОРКОВИ И БАНАНИ 750 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПРАСКОВИ И МОРКОВИ 190 г
КАРОТЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТНО СУХО ОЛИО - СПРЕЙ КОКОС СЪС SPF 30 150 мл
ПРАНАРОМ МАСЛО ОТ МОРКОВ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Самардала
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Морковена халва по индийска рецепта
- Болки в ставите - опитайте с моркови
- Как да направим хартиени моркови за декорация
Коментари към Печени моркови със самардала и балсамов оцет