Печени моркови със самардала и балсамов оцет
Необходими продукти:
- 500 грама обелени моркови
- 2-3 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 3 супени лъжици балсамов оцет
- самардала на вкус
- 50 милилитра бира
Начин на приготвяне:
Подредете морковите в намазнена тава и поръсете със зехтин, соев сос и самардала. Налейте бирата, покрийте с втора тава и запечете в загрята на 200 градуса фурна до готовност. Поднесете морковите топли, поръсени с балсамов оцет и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ С МОРКОВИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ГРИЙН ФАРМАСИ САПУН С МОРКОВИ И ТИКВЕНО МАСЛО 100 гр.
МИУМ ЛАБ МЕНОПАУЗА дражета * 42
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Див морков
- Морковени бисквити с крема сирене
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Салата от моркови, ряпа и ябълки
Коментари към Печени моркови със самардала и балсамов оцет