Печени моркови със самардала и балсамов оцет

Необходими продукти:
- 500 грама обелени моркови
- 2-3 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 3 супени лъжици балсамов оцет
- самардала на вкус
- 50 милилитра бира
Начин на приготвяне:
Подредете морковите в намазнена тава и поръсете със зехтин, соев сос и самардала. Налейте бирата, покрийте с втора тава и запечете в загрята на 200 градуса фурна до готовност. Поднесете морковите топли, поръсени с балсамов оцет и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРОВИОТИК за деца саше * 10
ТермолабилниАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
КАРОТЕН PROTECT & TAN СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО СПРЕЙ ЗА ТЕН SPF30 150 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Морковена халва по индийска рецепта
- Пържени моркови със соев сос и джинджифил
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Ябълкова пита с моркови и мед
Коментари към Печени моркови със самардала и балсамов оцет