Печени моркови със самардала и балсамов оцет
Необходими продукти:
- 500 грама обелени моркови
- 2-3 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 3 супени лъжици балсамов оцет
- самардала на вкус
- 50 милилитра бира
Начин на приготвяне:
Подредете морковите в намазнена тава и поръсете със зехтин, соев сос и самардала. Налейте бирата, покрийте с втора тава и запечете в загрята на 200 градуса фурна до готовност. Поднесете морковите топли, поръсени с балсамов оцет и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО - СПРЕЙ SPF 30 150 мл
ГАНЧЕВ НЕКТАР ОТ КАЙСИИ И МОРКОВИ 750 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПРАСКОВИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И МОРКОВИ 190 г
ПРАНАРОМ МАСЛО ОТ МОРКОВ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Самардала
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Печени моркови с чесън и пармезан
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Див морков
- Как се режат чери доматчета и моркови с форма на сърца
- Морковени сладки с орехи и канела
- Червен морков
Коментари към Печени моркови със самардала и балсамов оцет