Печени моркови със самардала и балсамов оцет

Необходими продукти:
- 500 грама обелени моркови
- 2-3 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 3 супени лъжици балсамов оцет
- самардала на вкус
- 50 милилитра бира
Начин на приготвяне:
Подредете морковите в намазнена тава и поръсете със зехтин, соев сос и самардала. Налейте бирата, покрийте с втора тава и запечете в загрята на 200 градуса фурна до готовност. Поднесете морковите топли, поръсени с балсамов оцет и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕКВИЛИБРА МАСЛО ОТ МОРКОВ капсули * 32
ГАРДЪН ОФ ЛАЙФ СУРОВ ПРОБИОТИК КОЛОН КЕЪР капсули * 30
Безплатна доставка за България!ЛАДРОМЕ БИО МАСЛО ОТ МОРКОВИ (МАСЛЕН МАЦЕРАТ) 100 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОБОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ВИРУМИН ОПТИ ФИЛТЪР * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Термично обработените моркови могат да причинят алергична реакция
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Морковена салата с магданоз, орехи и чесън
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Бобена разядка със зеленчуци, чесън и лук
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Морковите като средство за отслабване - за и против
- Пълнени постни чушки
Коментари към Печени моркови със самардала и балсамов оцет