Печени моркови със самардала и балсамов оцет
![Печени моркови със самардала и балсамов оцет - изображение](https://static.framar.bg/thumbs/6/recepies/pecheni-morkovi.jpg)
Необходими продукти:
- 500 грама обелени моркови
- 2-3 супени лъжици зехтин
- 1 чаена лъжичка соев сос
- 3 супени лъжици балсамов оцет
- самардала на вкус
- 50 милилитра бира
Начин на приготвяне:
Подредете морковите в намазнена тава и поръсете със зехтин, соев сос и самардала. Налейте бирата, покрийте с втора тава и запечете в загрята на 200 градуса фурна до готовност. Поднесете морковите топли, поръсени с балсамов оцет и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
БИОХЕРБА СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО - СПРЕЙ SPF 30 150 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С МОРКОВИ И ОРИЗ 190 г
МИУМ ЛАБ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дражета * 42
НовВИРУМИН ОПТИ ФИЛТЪР * 120
ГАРДЪН ОФ ЛАЙФ СУРОВ ПРОБИОТИК КОЛОН КЕЪР капсули * 30
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Как се режат чери доматчета и моркови с форма на сърца
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Самардала
- Доматено смути с целина и морков
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Печени моркови с чесън и пармезан
- Див морков
Коментари към Печени моркови със самардала и балсамов оцет