Копривена тортиля с джоджен
Необходими продукти:
- 300 грама сварена коприва
- 2 стръка пресен лук
- половин връзка пресен джоджен
- 2 стръка зелен чесън
- сол, черен пипер
- зехтин за запръжка
- 4 яйца
Начин на приготвяне:
Загрейте в тиган една супена лъжица зехтин и запържете нарязан пресен лук, чесън и джоджен. Подправете със сол, черен пипер и прибавете предварително попарената и нарязана коприва.
Разбийте яйцата и ги прибавете към сместа. Запечете на слаб огън и от двете страни. Използвайте плоска чиния, с която да си помогнете при обръщането на тортилята.
След готовност охладете, разрежете и поднесете, гарнирана със сирене или кисело мляко.
Добър апетит!
Източник: floraterapia.wordpress.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМПУЛИ ЖЕН ШЕН ЗА КОСА * 12
ВИТАЛ КОНЦЕПТ ФРИЙ капсули * 90
БИОХЕРБА ФОРМУЛА ЗА ПРОСТАТА капсули * 100
БИЛКОВА СМЕС ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ № 26 200 г ЗДРАВНИЦА
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА КАРДИО ФОРМУЛА 100 мл
РЕВАЛИД ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Червена мъртва коприва
- Използвайте коприва за предотвратяване на косопада и заздравяване на косата
- Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
- Копривата като средство за отслабване
- Коприва
- Яхния с коприва и леща
- Супа от коприва с картофи
- Защитете растенията от листни въшки с коприва
- Тортила с пилешко месо, зеленчуци и сирена
Коментари към Копривена тортиля с джоджен