Сьомга с мед, соев сос и горчица

Необходими продукти:
- 4 филета сьомга
- 150 грама рукола за поднасяне на рибата
- 3 супени лъжици мед
- 200 милилитра тъмен соев сос
- 1,5 супени лъжици дижонска горчица
Начин на приготвяне:
Смесете до еднородност соевия сос с меда и горчицата.
Сложете рибата (с кожата надолу) в тава върху пергаментова хартия и залейте със соса, който направихте.
Изпечете сьомгата в загрята на 180-190 градуса фурна за 10-12 минути.
Поднесете я върху листа рукола, като полеете със соса, отделил се в тавата по време на печенето.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА (МАСЛО) ОТ АЛЯСКА + РИБЕНО МАСЛО капсули * 220 УЕБЪР НАТУРАЛС
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Пълнено авокадо с пушена сьомга и яйца
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Руло от пушена сьомга, спанак и босилек
- Ризото със сьомга, грах и фенел
- Солени кошнички с пълнеж от сьомга
- Терин с пушена сьомга и крема сирене
Коментари към Сьомга с мед, соев сос и горчица