Сладък ябълков чипс с канела

Начин на приготвяне:
- 2-3 ябълки
- 2 супени лъжици кристална бяла захар
- 1/2 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 100 градуса.
През това време нарежете ябълките с ренде тип мандолина на тънки филийки.
Подправете ги със захарта и канелата и разбъркайте, за да се овкуси всяко резенче.
Подредете върху решетка, поставена върху тава и печете за 2-3 часа, като по средата на времето ги обърнете, за да се изсушат по-лесно и от двете страни.
Когато изсушите ябълките напълно прехвърлете в купичка и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ 20 мл.
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОБИОФИЧИНА ТОСКАНА ИЗМИВАЩ ГЕЛ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 150 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЕНЕРГИЯ И ТОНУС
ЛИЙ СТАФОРД ГРОУ СТРОНГ ЕНД ЛОНГ АКТИВИРАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Две ябълки на ден намаляват нивата на холестерол и риска от сърдечносъдови заболявания
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Ябълковият оцет като средство за отслабване
- Панацеята, наречена ябълков оцет
- Ябълка
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
Коментари към Сладък ябълков чипс с канела