Сладък ябълков чипс с канела

Начин на приготвяне:
- 2-3 ябълки
- 2 супени лъжици кристална бяла захар
- 1/2 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 100 градуса.
През това време нарежете ябълките с ренде тип мандолина на тънки филийки.
Подправете ги със захарта и канелата и разбъркайте, за да се овкуси всяко резенче.
Подредете върху решетка, поставена върху тава и печете за 2-3 часа, като по средата на времето ги обърнете, за да се изсушат по-лесно и от двете страни.
Когато изсушите ябълките напълно прехвърлете в купичка и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ 50 мл
СЕПТОНА АНТИБАКТЕРИАЛНИ МОКРИ КЪРПИ ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА * 60
МАКСИСТИМ XL саше * 5 НАТУРФАРМА
ИНГЛИШ СОУП КЪМПАНИ КЮ ЛУКСОЗЕН КРЕМ ЗА РЪЦЕ ГАРДЕНИЯ И НЕРОЛИ 75 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Звездната (звездовидна) ябълка - полезни свойства
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Ябълков чийзкейк с орехи и канела
- Пригответе си огнен сайдер за подсилване на имунитета
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Ябълкова пита с фурми и орехи
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
Коментари към Сладък ябълков чипс с канела