Сладък ябълков чипс с канела
Начин на приготвяне:
- 2-3 ябълки
- 2 супени лъжици кристална бяла захар
- 1/2 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 100 градуса.
През това време нарежете ябълките с ренде тип мандолина на тънки филийки.
Подправете ги със захарта и канелата и разбъркайте, за да се овкуси всяко резенче.
Подредете върху решетка, поставена върху тава и печете за 2-3 часа, като по средата на времето ги обърнете, за да се изсушат по-лесно и от двете страни.
Когато изсушите ябълките напълно прехвърлете в купичка и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТОНА БИО СУПЕР ПЛОДОВЕ 250 г
ФИТО MILLESIME ШАМПОАН ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЦВЕТА 200 мл.
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ИЗМИВАЩ ГЕЛ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 150 мл
ДОРАЛ ТОАЛЕТНА ВОДА DIONYSUS ЗА МЪЖЕ 100 мл
Л'АНДЖЕЛИКА SUPREME CARE ДУШ-ГЕЛ/ПЯНА ЗА ВАНА ЯБЪЛКА И КАНЕЛА 500 мл
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Две ябълки на ден намаляват нивата на холестерол и риска от сърдечносъдови заболявания
- Ябълковият оцет като средство за отслабване
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Ябълка
- 10-дневна диета с ябълки, извара и овесена каша
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
Коментари към Сладък ябълков чипс с канела