Сладък ябълков чипс с канела

Начин на приготвяне:
- 2-3 ябълки
- 2 супени лъжици кристална бяла захар
- 1/2 чаена лъжица канела
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 100 градуса.
През това време нарежете ябълките с ренде тип мандолина на тънки филийки.
Подправете ги със захарта и канелата и разбъркайте, за да се овкуси всяко резенче.
Подредете върху решетка, поставена върху тава и печете за 2-3 часа, като по средата на времето ги обърнете, за да се изсушат по-лесно и от двете страни.
Когато изсушите ябълките напълно прехвърлете в купичка и сервирайте.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИКТОРИЯ БЮТИ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА С НАТУРАЛНИ AHA И BHA 30 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
НовГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ИНТЕНЗИВЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Рецепти за домашен ябълков кетчуп с канела
- Лечебните свойства на ябълковия оцет
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Ябълка
- Шоколадова ябълка
Коментари към Сладък ябълков чипс с канела