Сирене в хлебна панировка с домати и билки

Необходими продукти за приготвяне на 500 грама сирене:
- 2 яйца
- 1 чаена чаша натрошен и изсушен хляб
- 3-4 домата
- билки, сладък и лют червен пипер, черен пипер на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сиренето, което използвате, не трябва да бъде прекалено солено, затова накиснете във вода предварително, ако е необходимо.
Разбийте яйцата.
Нарежете сиренето на 6 или 8 парчета, подсушете ги и потопете в яйцата. След това оваляйте в хлебните трохи и изпържете в горещо олио, докато двете страни на плочките се покрият със златиста панировка.
Хапнете го веднага след приготвяне, като гарнирате с пресни доматени шайби, поръсени с билки и подправки на вкус.
Ако си подарите и чаша хубаво вино, ще се насладите на една невероятна гурме приказка.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: bonappeti.boltai.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Сирене в хлебна панировка с домати и билки