Задушен спанак с чесън и кашкавал

Необходими продукти:
- 500 грама пресен спанак
- 3 скилидки чесън
- люта чушка
- сол
- кашкавал
- зехтин
Начин на приготвяне:
Чесъна и чушката нарежете ситно и запържете в зехтин.
Измийте спанака, отстранете твърдите части, подсушете листата и подсолете. Изчакайте, докато започнат да повяхват и тогава сложете в тенджера върху котлона. Задушете за 5 минути на слаб огън и прехвърлете в чиния.
Върху спанака изсипете чесновата запръжка, поръсете с настърган кашкавал и поднесете като гарнитура.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: 4mama.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕДИАКИД ЖЕЛЯЗО + ВИТАМИН B сироп 125 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ФОКУС ФОРМУЛА таблетки * 60 НОБЕЛ
ПЮР НУТРИШЪН ЛИВЪР КОМПЛЕКС капсули * 60
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОЕФИМЕ ЖЕЛЯЗО + ВИТАМИН В6 + В12 + С + ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Спаначено руло с крема сирене, сушени домати и чесън
- Спанак с лук, домати и яйца
- Силата на орехите и спанака за отслабване
- Спаначен пудинг с извара и кашкавал
- Спанак с нахут и оризова гарнитура
- Млечно смути с банан, спанак и трици от лимец
- Спаначен огретен със сирене
- Спанак
Коментари към Задушен спанак с чесън и кашкавал