Задушен спанак с чесън и кашкавал
Необходими продукти:
- 500 грама пресен спанак
- 3 скилидки чесън
- люта чушка
- сол
- кашкавал
- зехтин
Начин на приготвяне:
Чесъна и чушката нарежете ситно и запържете в зехтин.
Измийте спанака, отстранете твърдите части, подсушете листата и подсолете. Изчакайте, докато започнат да повяхват и тогава сложете в тенджера върху котлона. Задушете за 5 минути на слаб огън и прехвърлете в чиния.
Върху спанака изсипете чесновата запръжка, поръсете с настърган кашкавал и поднесете като гарнитура.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: 4mama.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕЙЛИ ЕЛИКСИР ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА 300 г НАДЯ ПЕТРОВА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки без захар * 40
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ФЛОРАДИКС ВИТАМИН B КОМПЛЕКС сироп 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Спаначено руло с крема сирене, сушени домати и чесън
- Салати от булгур и спанак
- Пурички от кори за баница със спанак, сьомга и фета
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Сос от крема сирене с гъби и спанак
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Вити банички със спанак, сирене и кашкавал
- Спанак с нахут и оризова гарнитура
Коментари към Задушен спанак с чесън и кашкавал