Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Баници Бутер баница с кайма

Бутер баница с кайма

от 07 дек 2018г.
Бутер баница с кайма - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 500 грама готово бутер тесто
  • 600 грама кайма (смес от телешко и свинско)
  • 2 глави стар лук
  • връзка магданоз
  • 1 чаена лъжица червен пипер
  • 1 чаена лъжица куркума
  • 1/2 чили чушка
  • черен пипер
  • сол

 

Начин на приготвяне:

Обелете кромида, нарежете на малки кубчета и го смесете с каймата. Добавете наситнения пресен магданоз и подправете с куркумата, солта, червения и черен пипер. Омесете.

Разточете 2/3 от тестото, като дебелината на пласта да бъде около сантиметър, а размерът - съобразен с формата, която ще използвате за печене на баницата, предвидете и тесто за оформяне на бордове.

Покрийте тавата с пергаментова хартия и сложете тестото. Равномерно разпределете плънката от кайма, сложете парченца чили чушка за пикантност на баницата и покрийте с останалото тесто, което преди това също разточете.

Прищипете краищата на двата бутер пласта и изпечете баницата за около 30 минути (точното време зависи от вашата фурна, която трябва да сгорещите предварително) на 180-200 градуса.


Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Рачева
Източник: iamcook.ru

Още по темата:
  • Пикатна кайма с кашкавал на тиган Пикатна кайма с кашкавал на тиган
  • Панирани шницели от кайма Панирани шницели от кайма
  • Къббе (кюфтета от кайма и булгур) с чеснов сос Къббе (кюфтета от кайма и булгур) с чеснов сос
  • Запеканка от кайма и гъби със сметанов сос Запеканка от кайма и гъби със сметанов сос
5.0/5 1 оценка

Коментари към Бутер баница с кайма

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Бутер баница с кайма
    www.framar.bg 
    на 07 July 2025 в 12:39
    Коментирайте "Бутер баница с кайма"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Баници
  • Пикатна кайма с кашкавал на тиган
  • Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
  • Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
  • Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
  • Бутер банички с шунка и кашкавал
  • Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
  • Бутерки със спанак, сирене и чесън
  • Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз
  • Баница от стар хляб, шунка и кашкавал
  • Панирани шницели от кайма
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2111 дни, 20 часа и 52 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2225 дни, 1 час и 3 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 3 дни, 40 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 9 дни, 20 часа и 50 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 11 дни, 13 часа и 31 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 23 дни, 20 часа и 22 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ТАПИОКА НА ПРАХ 200 гр. ЗДРАВНИЦА

ИБУПРОМ СПРИНТ МАКС капсули 400 мг * 10

ЧАЙ ФИЛТЪР ЕНЕРДЖИ С ГРЕЙПФРУТ, МАТЕ И ГУАРАНА * 20 AHMAD TEA

ИБУПРОМ СПРИНТ МАКС капсули 400 мг * 20

ПАРИКС таблетки 20 мг * 28

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

КЛИНДАМИЦИН АБР капсули 600 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 12:28:52

Лекарства, които могат да повишат кръвното налягане

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 12:11:04

ДИПЕРАМ таблетки 5 мг / 160 мг * 28

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 12:10:11

КЛАЦИД сироп 125 мг / 5 мл 100 мл МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 11:48:56

УМКАЛОР капки перорални, разтвор 20 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 юли 2025г. в 11:47:37
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival