Начало Хранене Хранене при Хранене при спорт Домашен протеин на прах

Домашен протеин на прах

Домашен протеин на прах - изображение

Направата на домашен протеин на прах никога не е била лесна задача, но за тази рецепта са ви необходими само три съставки. Някои от най-добрите готови добавки могат да ви помогнат да изградите мускулите си и да влезете по-лесно във форма, но много от тях съдържат изкуствени компоненти. Следвайте инструкциите и ще имате пълноценен домашен протеин! Да започваме!

Необходими продукти:

  • 3 чаши сухо мляко (240 гр.)
  • 1 чаша инстантни овесени ядки (80 гр.)
  • 1 чаша бадеми

Начин на приготвяне:

Сложете една от чашите сухо мляко в блендера и добавете останалите съставки – бадемите и инстантните овесени ядки. Миксирайте добре, докато се получи еднородна смес. Следват другите две чаши от млякото и отново смесете. Приберете в буркан с херметично затваряне.

 протеинов шейк

Съвети: Така приготвения протеин може да съхранявате на стайна температура на тъмно място до две седмици. За по-дълго време е добре да се сложи в хладилник, по този начин ще избегнете гранясването на бадемите.

Съвети за употреба: Сложете 1 супена лъжица от протеина в чаша и добавете течност по избор (вода, мляко и т.н.), след това блендирайте заедно. Оставете готовата смес да почине за 10 минути. Може да добавите любимите си аромати – ванилия, канела, също така плодове или кисело мляко – всичко, което ви харесва.

Не спирайте да експериментирате с вашия домашен протеин на прах, но не забравяйте задължителните съставки – сухо мляко, бадеми и овесени ядки!


По статията работи: Данна Паднжарова
Източник: fitneass.com
Снимки: tagtheworkout.com; http://img.allw.mn

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСпортСъставкиНовиниФизиологияЛюбопитноХрани и ястияЗдравни съветиХранене при...ЛайфстайлСнимкиАлтернативна медицинаДиетиБотаникаМедицински изследванияЛечения