Яйчени палачинки с топено сирене, рулца от раци и чесън
Необходими продукти
За палачинките:
4 яйца
100 грама майонеза
За плънката:
200-300 грама топено сирене или на вкус
100 грама рулца от раци
1 скилидка чесън
30 грама магданоз
черен пипер и майонеза на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно рулцата от раци и магданоза, топеното сирене настържете с помощта на едро ренде, а чесъна намачкайте с преса.
Смесете така подготвените продукти, подправете със смлян черен пипер и майонеза на вкус.
Разбийте яйцата със 100 грама майонеза (използвайте миксер) и от сместа изпечете тънки палачинки. Върху всяка от тях разпределете равномерно от плънката и навийте рула, които приберете в хладилника за 2 часа.
След това нарежете на ивици с дебелина около 4-5 сантиметра, подредете в подходяща чиния, украсете с нарязани зелени подправки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Палачинки без яйца
- Рецепти за палачинки с царевично брашно
- Палачинките на баба
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Бананови палачинки без брашно
- Палачинки от цвекло с плънка от рикота
- Спаначени палачинки с овесени ядки и зеленчукова плънка
- Палачинки със суроватка вместо мляко
- Оригинални американски палачинки
- Палачинки с бадемово брашно и ленено семе
Коментари към Яйчени палачинки с топено сирене, рулца от раци и чесън