Яйчени палачинки с топено сирене, рулца от раци и чесън

Необходими продукти
За палачинките:
4 яйца
100 грама майонеза
За плънката:
200-300 грама топено сирене или на вкус
100 грама рулца от раци
1 скилидка чесън
30 грама магданоз
черен пипер и майонеза на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно рулцата от раци и магданоза, топеното сирене настържете с помощта на едро ренде, а чесъна намачкайте с преса.
Смесете така подготвените продукти, подправете със смлян черен пипер и майонеза на вкус.
Разбийте яйцата със 100 грама майонеза (използвайте миксер) и от сместа изпечете тънки палачинки. Върху всяка от тях разпределете равномерно от плънката и навийте рула, които приберете в хладилника за 2 часа.
След това нарежете на ивици с дебелина около 4-5 сантиметра, подредете в подходяща чиния, украсете с нарязани зелени подправки и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
ПРОМОБАТЕРИ НУТРИШЪН СМЕС ЗА ПАЛАЧИНКИ 500 гр. ОВКУСЕНА
МИКС ЗА ПАЛАЧИНКИ 320 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 300 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СЛАДКИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 320 г ЗДРАВНИЦА
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Палачинки без яйца
- Палачинки с рикота и ябълки
- Спаначени палачинки с овесени ядки и зеленчукова плънка
- Палачинки с пилешко филе и кашкавал
- Запечени палачинки със сирене, извара и спанак
- Бананови палачинки без брашно
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Креп Сюзет - френски десерт от палачинки фламбе с портокалово-конячен сос
- Палачинки със сирене и заливка
- Корейски палачинки със зелен лук
Коментари към Яйчени палачинки с топено сирене, рулца от раци и чесън