Ябълков сос с горчица и лимон
Необходими продукти:
1 ябълка
1/2 лимон
3 чаени лъжици зехтин
3 чаени лъжици горчица
смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Изпечете ябълката във фурната, докато омекне. След това я обелете и почистете от вътрешността със семената. Смелете я в блендер, прибавете горчицата, солта, пипера и отново разбийте.
За по-течна консистенция, налейте зехтин и прясно изцедения сок от 1/2 лимон. Разбъркайте.
Сосът е подходящо допълнение към риба и месни ястия.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С КЛЕНОВ СИРОП 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С БАДЕМОВА ПАСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
БИО ГОРЧИЦА С МЕД 150 г 090505 FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Диета с ябълки за 7 дни
- Отглеждане на лимон
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Как да си захванем лимон от семка
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Премахнете черните точки по ушите с варено мляко и лимонов сок
- Как да свалим високата температура с лимон
- Смути с банан, ябълка и портокал
Коментари към Ябълков сос с горчица и лимон