Ябълков сос с горчица и лимон

Необходими продукти:
1 ябълка
1/2 лимон
3 чаени лъжици зехтин
3 чаени лъжици горчица
смлян черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Изпечете ябълката във фурната, докато омекне. След това я обелете и почистете от вътрешността със семената. Смелете я в блендер, прибавете горчицата, солта, пипера и отново разбийте.
За по-течна консистенция, налейте зехтин и прясно изцедения сок от 1/2 лимон. Разбъркайте.
Сосът е подходящо допълнение към риба и месни ястия.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛИП КОНТРОЛ сироп 250 мл
ГОРЧИЦА ЕДРОЗЪРНЕСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
МЕДЕНА ГОРЧИЦА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА ЧИЛИ 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С БАДЕМОВА ПАСТА 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
ГОРЧИЦА С КЛЕНОВ СИРОП 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Отглеждане на лимон
- Пилешко филе с мед и горчица
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Класическa рецептa за домашен кетчуп
- Премахнете черните точки по ушите с варено мляко и лимонов сок
Коментари към Ябълков сос с горчица и лимон