Шпикован говежди език с моркови и чесън

Необходими продукти:
500-700 грама говежди език
2 средни моркова
50 грама сланина
300 грама макарони или ориз
8 скилидки чесън
200 грама доматен сос (или друг по ваш избор)
сол и други подправки по избор и на вкус
брашно за овалване
масло за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте езика, почистете от ципите и нарежете на парчета. Сланината нарежете на дълги ивици, моркова на малки парчета, а чесъна накълцайте ситно.
Шпиковайте езика с така подготвените продукти, подправете със сол и подправки по избор, оваляйте в брашно и изпържете в нагорещено масло от двете страни до златисто. След това задушете в доматен или друг сос до пълна готовност на езика, който поднесете с гарнитура от сварени макарони или ориз. Полейте и със соса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 660
ПРОМООСТРОВИТ БИЙФ АМИНО таблетки * 300
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Салата от моркови и краставици
- Кои хора трябва да внимават с консумацията на чесън?
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Морковено руло с плънка от топено сирене, кашкавал и зелен лук
- За висока плодовитост хапвайте повече моркови
Коментари към Шпикован говежди език с моркови и чесън