Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко

Необходими продукти:
350 милилитра коняк
400 грама кондензирано мляко
300 милилитра течна сметана с висока масленост (около 20%)
100 грама черен шоколад
10 грама ванилова захар
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколада на водна баня и го охладете.
Разбийте сметаната (охладена) с ваниловата захар до получаването на лека пяна.
След това започнете да вливате кондензираното мляко постепенно, после разтопения шоколад и накрая коняка.
Разбийте отново и налейте течността в бутилка. Оставете да престои 3 дни на студено място, след което поднесете или съхранявайте в хладилник.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ КРЕМ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ШОКОЛАД 200 мл
СИЙСТАРС ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ШОКОЛАД И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 80 мл
НовВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 600 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Ежедневната консумация на шоколад може да помогне за забавяне на когнитивния спад
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Трипластов десерт с шоколад, кокос и орехи
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
Коментари към Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко