Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко

Необходими продукти:
350 милилитра коняк
400 грама кондензирано мляко
300 милилитра течна сметана с висока масленост (около 20%)
100 грама черен шоколад
10 грама ванилова захар
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколада на водна баня и го охладете.
Разбийте сметаната (охладена) с ваниловата захар до получаването на лека пяна.
След това започнете да вливате кондензираното мляко постепенно, после разтопения шоколад и накрая коняка.
Разбийте отново и налейте течността в бутилка. Оставете да престои 3 дни на студено място, след което поднесете или съхранявайте в хладилник.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВ ПУДИНГ 600 гр.
НЕЙЧЪРС ЕЙД КОЛАГЕНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 8000 мг на прах 225 г
ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН РОЗОВА ВОДА, ЙОГУРТ И ШОКОЛАД NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
ОРГАНИК ШОП СКРАБ ЗА ТЯЛО БЕЛГИЙСКИ ШОКОЛАД 250 мл
АМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Брауни с шоколад и ягоди
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Студено мляко с шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Лесен домашен сладолед с лайм, мента и шоколад
- Десерт от печени банани с бисквити, шоколад и сладолед
- Диня в шоколад с ядки
- Какви са ползите от консумацията на млечен шоколад
- Ограничаване на консумацията на шоколад
Коментари към Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко