Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко

Необходими продукти:
350 милилитра коняк
400 грама кондензирано мляко
300 милилитра течна сметана с висока масленост (около 20%)
100 грама черен шоколад
10 грама ванилова захар
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколада на водна баня и го охладете.
Разбийте сметаната (охладена) с ваниловата захар до получаването на лека пяна.
След това започнете да вливате кондензираното мляко постепенно, после разтопения шоколад и накрая коняка.
Разбийте отново и налейте течността в бутилка. Оставете да престои 3 дни на студено място, след което поднесете или съхранявайте в хладилник.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
СИЙСТАРС ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ С ШОКОЛАД 120 мл
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
ХАЯ ЛАБС ВЕГАН ПРОТЕИН НАТУРАЛЕН ШОКОЛАД 750 г
СИЙСТАРС ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ШОКОЛАД 200 мл
АЛДА АРОМАТИЗАТОР ШОКОЛАД 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Тъмният шоколад успокоява кашлицата
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Без какво не могат жените?
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Ограничаване на консумацията на шоколад
Коментари към Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко