Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко

Необходими продукти:
350 милилитра коняк
400 грама кондензирано мляко
300 милилитра течна сметана с висока масленост (около 20%)
100 грама черен шоколад
10 грама ванилова захар
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколада на водна баня и го охладете.
Разбийте сметаната (охладена) с ваниловата захар до получаването на лека пяна.
След това започнете да вливате кондензираното мляко постепенно, после разтопения шоколад и накрая коняка.
Разбийте отново и налейте течността в бутилка. Оставете да престои 3 дни на студено място, след което поднесете или съхранявайте в хладилник.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ХАЯ ЛАБС ВЕГАН ПРОТЕИН НАТУРАЛЕН ШОКОЛАД 750 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадови палачинки
- Яйчен ликьор с коняк
- Вредната храна оказва значителен ефект върху здравето и поведението ни
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Шоколадово смути с фъстъчено масло и бадемово мляко
- Шоколадови дизайнерски обувки
- Лесен и вкусен домашен шоколад
- Брауни със сушени сини сливи и ром
- Шоколадови бисквити с глазура и сушени вишни
Коментари към Шоколадов ликьор с коняк и кондензирано мляко