Шоколадов десерт с пудинг и бишкоти

Необходими продукти:
- 20 броя бишкоти
- 100 милилитра мляко за бисквитите
- 150 грама течен шоколад
- 150 милилитра прясно мляко
- 1 супена лъжица захар
- 1 пакет пудинг карамел
- сметана за разбиване
- шоколадов сироп за глазиране
Начин на приготвяне:
Пригответе пудинга според инструкциите на опаковката и охладете. Смесете прясното мляко с течния шоколад и загрейте в микровълнова, разбъркайте, за да се смесят съставките.
Пригответе десертни чашки, на дъното на всяка разпределете от шоколадовата смес. Добавете бишкотите, предварително потопени в прясно мляко.
Гарнирайте с пудинг и още няколко бисквити. По същия начин продължете подредбата като завършите с шоколадов слой.
Разбийте сметаната, сложете я в кухненски пош и украсете десертчетата с нея. Глазирайте с шоколадов топинг. Охладете и поднесете кремчетата, гарнирани с няколко бишкоти.
Да ви е сладко!
Източник: www.manzanaycanela.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВ ПУДИНГ 600 гр.
МИКС ЗА ПУДИНГ С РОЖКОВ И КОКОС 50 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА ПУДИНГ С БУРБОНСКА ВАНИЛИЯ 50 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА ПУДИНГ С ЯГОДА И БОРОВИНКА 50 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА ПУДИНГ С ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 50 г ЗДРАВНИЦА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Маслен крем с орехи и прясно мляко
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Белтъчен крем на водна баня (за торти и сладкиши)
- Яйчен крем с плодове
- Десерт от ягоди в млечен крем
- Портокалов крем за палачинки, сладкиши и сандвичи
- Френски сладкиш "Париж-Брест" с крем и бадемови листенца
Коментари към Шоколадов десерт с пудинг и бишкоти