Шоколадово брауни с канела и джинджифил

Необходими продукти:
- 4 яйца
- 200 грама брашно, пресято
- 250 грама безсолно масло, нарязано
- 300 грама черен шоколад, нарязан
- 330 грама кафява захар
- 1/2 чаена лъжичка канела
- 1/2 чаена лъжичка джинджифил, смлян
- 1/2 чаена лъжичка индийско орехче
- 1/3 чаена чаша какао, пресято
- пудра захар за поръсване
Начин на приготвяне:
- На водна баня разтопете маслото с 200 грама шоколад и бъркайте непрекъснато до получаването на гладка смес. Отстранете от котлона, за да се охлади.
- Към шоколадовата смес добавете 1 яйце и разбъркайте с миксер. Повторете с останалите яйца.
- Прибавете захарта, брашното, бакпулвера, подправките, какаото и отново разбъркайте добре.
- Изсипете тестото в предварително намазнена квадратна тава с ширина около 20 сантиметра.
- Печете в предварително загрята до 170 градуса фурна за 25 минути или до пълна готовност /според фурната/.
- Изчакайте сладкиша да се охлади, преди да го нарежете на квадрати.
- През това време разтопете останалите 100 грама шоколад.
- Поръсете парчетата брауни с пудра захар и глазирайте с шоколада.
- Сервирайте с усмивка :)
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
БИО ЧАЙ ЙОГИ ФИЛТЪР ДЕТОКС С ЛИМОН * 17
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ДЖИНДЖИФИЛ пастили * 12
БИОХЕРБА ЗЛАТНО МЛЯКО прах 150 г
БЛАСТ АФРОДИЗИАК дози * 2
АРТЕМИС БИО ЧАЙ КЕРАЛА МАСАЛА филтър * 20
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Отслабване с мед и канела
- Шоколадов кекс Нутела от две съставки
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Полезни свойства на канелата
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- За да бъдат растенията здрави, лекувайте ги с канела
Коментари към Шоколадово брауни с канела и джинджифил