Сладки с джинджифил, канела и шоколад
Необходими продукти:
1,5 чаена чаша брашно
1 чаена лъжица бакпулвер
2 чаени лъжици настърган пресен джинджифил
1 чаена лъжица канела
щипка смлян карамфил
100 грама масло
100 - 150 грама захар на пясък (в зависимост от предпочитанията ви)
1 яйце
парче черен шоколад
Начин на приготвяне:
Към настъргания джинджифил прибавете канелата и карамфила. Смесете брашното с бакпулвера, стрийте маслото със захарта и яйцето. Добавете подправките и след това постепенно слагайте по мъничко от брашното. Замесете нетвърдо тесто, разточете го и от него изрежете различни фигурки в зависимост от формичките, с които разполагате. Подредете ги в тава, подмазана с масло. Поръсете със захар на пясък. Сложете сладките да се пекат в продължение на 30 минути във фурната при 180 градуса. Настържете шоколада върху горещите бисквитки, използвайки ситно ренде.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
БИО ЧАЙ ЙОГИ ФИЛТЪР ДЕТОКС С ЛИМОН * 17
НУРС БИЛКОВА ПАСТА ЗА ДЕТОКС 240 г
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС ЗА ОТСЛАБВАНЕ 390 г
ДОКТОР УАКДЕС КАНЧНАР ГУГУЛ капсули * 60
АСТА 15 ФОРТЕ разтвор 200 мл SUN WAVE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Отслабване с мед и канела
- Коледни сладки с канела, масло и ядки
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Брауни с орехи
- Канелено дърво, Канела
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Канелени сладки с мед
Коментари към Сладки с джинджифил, канела и шоколад