Сладки с джинджифил, канела и шоколад

Необходими продукти:
1,5 чаена чаша брашно
1 чаена лъжица бакпулвер
2 чаени лъжици настърган пресен джинджифил
1 чаена лъжица канела
щипка смлян карамфил
100 грама масло
100 - 150 грама захар на пясък (в зависимост от предпочитанията ви)
1 яйце
парче черен шоколад
Начин на приготвяне:
Към настъргания джинджифил прибавете канелата и карамфила. Смесете брашното с бакпулвера, стрийте маслото със захарта и яйцето. Добавете подправките и след това постепенно слагайте по мъничко от брашното. Замесете нетвърдо тесто, разточете го и от него изрежете различни фигурки в зависимост от формичките, с които разполагате. Подредете ги в тава, подмазана с масло. Поръсете със захар на пясък. Сложете сладките да се пекат в продължение на 30 минути във фурната при 180 градуса. Настържете шоколада върху горещите бисквитки, използвайки ситно ренде.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
АМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
БИО ЧАЙ ЙОГИ ФИЛТЪР ЗА СПОКОЙСТВИЕ * 17
ФЛУЕНД ЕКСТРИЙМ сироп 150 мл SUN WAVE
ЗЛАТНО МЛЯКО НА ПРАХ 150 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Великденски курабийки със стафиди и канела
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Тутманик
- Рецепти за сладък салам с орехи (със и без яйце)
- Отслабване с мед и канела
- Великденски кифлички Зайчета от тесто с извара
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
Коментари към Сладки с джинджифил, канела и шоколад