Чесново масло с пармезан и копър
Необходими продукти:
200 грама масло
2 скилидки чесън
2 - 3 супени лъжици настърган на ситно пармезан
сол на вкус
нарязан копър на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете и счукайте скилидките чесън. Прибавете ги към настъргания пармезан, сложете копър и сол на вкус. Разбъркайте.
Разбийте маслото и го смесете с останалите съставки. Бъркайте до еднородност на консистенцията.
Сложете ароматното масло в бурканче или увийте в найлоново фолио, оформяйки руло. То вече е готово за употреба.
Съхранявайте в хладилника или в камерата.
Вкусно е с картофено пюре.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОРОЛЕН капки 30 мл ENERGY GROUP
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
ФРУТИЛАКС СИРОП ОТ СМОКИНЯ И СЛИВА 150 мл ЕКОФАРМ
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗДРАВ СТОМАХ 100 мл
ЧАЙ ЦЯР ЗА КЪРМАЧКИ филтър * 30
АРОМАНДИСЕ КРИСТАЛИ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ОТ ПРОВАНСАЛСКИ БИЛКИ 10 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Обикновен маслен крем
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Тибетската рецепта с чесън - изчиства излишните мазнини и нормализира кръвното налягане
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
Коментари към Чесново масло с пармезан и копър