Чесново масло с пармезан и копър

Необходими продукти:
200 грама масло
2 скилидки чесън
2 - 3 супени лъжици настърган на ситно пармезан
сол на вкус
нарязан копър на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете и счукайте скилидките чесън. Прибавете ги към настъргания пармезан, сложете копър и сол на вкус. Разбъркайте.
Разбийте маслото и го смесете с останалите съставки. Бъркайте до еднородност на консистенцията.
Сложете ароматното масло в бурканче или увийте в найлоново фолио, оформяйки руло. То вече е готово за употреба.
Съхранявайте в хладилника или в камерата.
Вкусно е с картофено пюре.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОРОЛЕН капки 30 мл ENERGY GROUP
МАСЛО ОТ ЧЕСЪН 350 мл АГРОСЕЛПРОМ
БЪРН таблетки * 60 GNC
ЧАЙ ЛАКТОГОНЕН
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ИРИТАКОЛИН таблетки * 30
АЛВЕО СИЛ капсули * 20 ТИЙМПРО
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Великденски курабии с масло
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ползите за здравето от консумацията на черен чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Обикновен маслен крем
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Чесново масло с пармезан и копър