Чеснова сол с копър

Необходими продукти:
100 грама чесън
200 грама сол
5 грама сух копър
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, измийте ги и подсушете.
Стрийте/счукайте копъра в хаванче, докато стане на прах.
Следва да счукате чесъна отделно, но е по-добре да правите това на части. Сложете няколко скилидки в съда, добавете сол и счукайте.
Продължете да добавяте чесън и сол до изчерпване на количествата. Слагайте сол, докато сместа стане суха.
Когато солта поеме всичката влага от чесъна, сложете копъра и разбъркайте.
Ароматната подправка е готова, тя се съхранява в съд с плътно затварящ се капак.
Използва се за овкусяването на супи и основни ястия.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛИ ВКУСНО 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
ЧЕСНОВ КРЕМ 225 г ЗЕМЕЛА
КОРОЛЕН капки 30 мл ENERGY GROUP
КАЛИЕВА СОЛ 500 г ЗДРАВНИЦА
КАЛИЕВА СОЛ ВИТАЛНА 250 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Какво лекува английската сол
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Калоферче
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Посевна челебитка, Черен кимион
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
Коментари към Чеснова сол с копър