Чеснова паста с яйца и кашкавал
Необходими продукти:
- 2 твърдо сварени яйца
- 200 грама кашкавал или друг вид подходящо сирене
- 50 грама масло
- 3-5 скилидки чесън
- сол, подправки по избор (например, бял пипер)
- майонеза по желание
Начин на приготвяне:
Настържете обелените яйца и кашкавала, смесете ги и към тях добавете маслото и намачканите чеснови скилидки.
Подправете на вкус, сложете майонеза, ако предпочитате и разбъркайте.
Приберете сместа в хладилника за известно време, след това поднесете върху препечени филийки или солени бисквитки.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkuso.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Сос Бъфало
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Чеснова паста с яйца и кашкавал