Медени патладжани с чесън и соев сос

Необходими продукти:
2 патладжана
олио за пържене
сол
2 чаени лъжици мед (да не бъде много ароматен)
оризов оцет
соев сос
чили сос
2 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Нарежете патладжаните по дължина и ги изпържете в нагорещено олио. Когато изпържите всички парчета, върнете ги обратно в тигана и полейте с меда. Напръскайте ги с оризов оцет, може да използвате и малко балсамов. Прибавете соев и чили сосове на вкус, подсолете малко.
Разбъркайте внимателно, за да не скъсате или намачкате патладжаните. Накрая сложете намачканите скилидки чесън и 1-2 минути по-късно свалете съда от котлона.
Ястието е готово, може да поднесете.
Добър апетит!
Снимка: kulinarnaya-feya.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Как да се отървем от болестите по пипера и патладжана?
- Ползи от соевото мляко за здравето
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Пилешко филе с мед и горчица
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
Коментари към Медени патладжани с чесън и соев сос