Хапки от маслини в тесто

Необходими продукти:
- 250 грама бутер тесто
- 1 консерва маслини без костилки
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разтопете тестото тънко, без да прекалявате. Нарежете го на квадрати с дължина на страната 5 сантиметра. Поставете във всеки по една маслина и я "облечете" в тестото, прищипвайки краищата или затворете на произволен принцип.
Изпържете получените хапки в голямо количество нагорещено олио (може да използвате фритюрник) до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛИВИА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА 300 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.35 ЗЛАТЕН МАХАГОН
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЗАВИСИМОСТИ
БИОКЕЪР МИКРО КЛИЪР БИЛКОВ КОМПЛЕКС капсули * 60
МАСЛИНОВИ ЛИСТА ЕКСТРАКТ капсули * 30 VIRIDIAN
КАРДИОЛ ФОРТЕ капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Маслина (европейска)
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Предястие от кашкавал с рулца от раци и чесън
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
Коментари към Хапки от маслини в тесто