Хапки от маслини в тесто

Необходими продукти:
- 250 грама бутер тесто
- 1 консерва маслини без костилки
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разтопете тестото тънко, без да прекалявате. Нарежете го на квадрати с дължина на страната 5 сантиметра. Поставете във всеки по една маслина и я "облечете" в тестото, прищипвайки краищата или затворете на произволен принцип.
Изпържете получените хапки в голямо количество нагорещено олио (може да използвате фритюрник) до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 1.1 СИНЬО - ЧЕРЕН
НАТАСПИН H капсули * 30 ВАЛЕНТИС
ПОЛАР АЙС ПЕРФЕКТ СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 30 мл.
АЛОКСИ РЕКОНСТРУИРАЩ БАЛСАМ ESSENTIAL 7 OIL 1000 мл
ФЛОРАДИКС ВИТАМИН B КОМПЛЕКС сироп 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
- 10 предложения за парти хапки с препечен хляб
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Хапки от маслини в тесто