Хапки от маслини в тесто

Необходими продукти:
- 250 грама бутер тесто
- 1 консерва маслини без костилки
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разтопете тестото тънко, без да прекалявате. Нарежете го на квадрати с дължина на страната 5 сантиметра. Поставете във всеки по една маслина и я "облечете" в тестото, прищипвайки краищата или затворете на произволен принцип.
Изпържете получените хапки в голямо количество нагорещено олио (може да използвате фритюрник) до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС HERBAL ACTIVES МАСЛИНОВ ЛИСТ таблетки 500 мг * 30
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 2 СИНЬО-ЧЕРЕН
БИО ВЕГАН СКИН ФУУД БИО ЗЕЛЕН ЧАЙ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 30 мл
БИОНИКЕ DEFENCE HYDRACTIVE ЗАЩИТЕН ХИДРАТИРАЩ BB КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЦВЯТ LIGHT SPF 15 40 мл
НАТТО ОЛИВ таблетки * 30 НИКСЕН
НовСУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТА НА МАСЛИНА капсули 500 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Салата от маслини и лук
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Хапки от маслини в тесто