Хапки от маслини в тесто
Необходими продукти:
- 250 грама бутер тесто
- 1 консерва маслини без костилки
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разтопете тестото тънко, без да прекалявате. Нарежете го на квадрати с дължина на страната 5 сантиметра. Поставете във всеки по една маслина и я "облечете" в тестото, прищипвайки краищата или затворете на произволен принцип.
Изпържете получените хапки в голямо количество нагорещено олио (може да използвате фритюрник) до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 9 МНОГО СВЕТЛО РУС
БИОХЕРБА КАПКИ НА ДОКТОР БАХ ПРИ ПЪТУВАНЕ 50 мл
МОКРИ КЪРПИ ЕВЕНТ БЕБЕ ЕКСТРА СОФТ 3 В 1 * 84
МАСЛИНА ЛИСТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МАСЛО ОТ РИГАН ОРГАНИК 30 мг 30 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕВИВ РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 40 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Салата от маслини и лук
- Парти хапки от палачинки със сьомга, крема сирене и маслини
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Разноцветни хапки от сирене и извара с бадеми
Коментари към Хапки от маслини в тесто