Хапки от маслини в тесто
Необходими продукти:
- 250 грама бутер тесто
- 1 консерва маслини без костилки
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разтопете тестото тънко, без да прекалявате. Нарежете го на квадрати с дължина на страната 5 сантиметра. Поставете във всеки по една маслина и я "облечете" в тестото, прищипвайки краищата или затворете на произволен принцип.
Изпържете получените хапки в голямо количество нагорещено олио (може да използвате фритюрник) до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
АЛОКСИ ХИДРАТИРАЩ ШАМПОАН 1000 мл
БЕЛ ФАЙН БОЯ ЗА КОСА № 7.65 ЧЕРВЕН РУБИН
КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С БИО КОЗЕ МЛЯКО 45 мл.
МЕА НАТУРА ШАМПОАН С МАСЛИНА ЗА СУХА И ДЕХИДРАТИРАНА КОСА 300 мл
АГИВА МОКРИ КЪРПИ ЗА ГРИМ С МАСЛИНА * 20
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
- Желирали хапки с водка и шардоне
- Салата с чери домати, маслини и кедрови ядки
- Пилешки хапки с орехи, кашкавал и маслини
- Мариновани пилешки хапки
- Хрупкави пилешки пръчици с бадеми
- Симпатична идея за празнична зеленчукова композиция
- Пастет от маслини със сварени яйца
Коментари към Хапки от маслини в тесто