Хапки от маслини в тесто
Необходими продукти:
- 250 грама бутер тесто
- 1 консерва маслини без костилки
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разтопете тестото тънко, без да прекалявате. Нарежете го на квадрати с дължина на страната 5 сантиметра. Поставете във всеки по една маслина и я "облечете" в тестото, прищипвайки краищата или затворете на произволен принцип.
Изпържете получените хапки в голямо количество нагорещено олио (може да използвате фритюрник) до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
КРЕМ - МАСЛО ЗА ТЯЛО С МАСЛИНА И КАРИТЕ 250 мл. VOM PULLACH HOF
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
БИОХЕРБА МАСЛО ОТ МАСЛИНА 100 мл.
АЛОКСИ РЕКОНСТРУИРАЩ БАЛСАМ ESSENTIAL 7 OIL 1000 мл
ГРЕВИЯ НОРМАЛ ПРЕША + ХЕСПЕРИДИН + ЧЕРЕН БЪЗ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Маслина (европейска)
- Хапки от кайма с топено сирене и чесън
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
Коментари към Хапки от маслини в тесто