Хапки от маслини в тесто

Необходими продукти:
- 250 грама бутер тесто
- 1 консерва маслини без костилки
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Разтопете тестото тънко, без да прекалявате. Нарежете го на квадрати с дължина на страната 5 сантиметра. Поставете във всеки по една маслина и я "облечете" в тестото, прищипвайки краищата или затворете на произволен принцип.
Изпържете получените хапки в голямо количество нагорещено олио (може да използвате фритюрник) до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕОЛОН капсули * 30 НАТУРФАРМА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 10.13 МНОГО СВЕТЛО ЗЛАТНО РУС
БИОНИКЕ DEFENCE HYDRACTIVE ЗАЩИТЕН ХИДРАТИРАЩ BB КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЦВЯТ LIGHT SPF 15 40 мл
ЦЕТАФИЛ ХИДРАТИРАЩ НОЩЕН КРЕМ 48 мл
КАРДИОЛ ФОРТЕ капсули * 30
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ №13 ЕНЕРГИЯ И ТОНУС 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- 10 предложения за парти хапки с препечен хляб
- Маслина (европейска)
- Салата от маслини и лук
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Хапки от маслини в тесто