Фокача с кленов сироп
Необходими продукти:
- 3 яйца
- 1/2 чаена чаша прясно мляко
- 1 чаена лъжичка сол
- 1/4 чаена лъжичка черен пипер
- 4 парчета фокача (или филии хляб)
- 1 чаена чаша кленов сироп
- 3 клончета розмарин
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата, млякото, солта и черния пипер в плитка купа и потопете парчетата фокача (или филии хляб) в сместа.
Смесете в малка тенджера кленовия сироп и розмарина и гответе на слаб огън за 5 минути. Премахнете клонките розмарин и оставете сиропа настрана.
Загрейте тиган с незалепващо покритие и разтопете 1 супена лъжица краве масло в него. Запържете фокачата (или филийките хляб) до златистокафяво от двете страни.
Сервирайте с ароматизирания с розмарин кленов сироп.
Приятен апетит!
Източник:
myrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КЛЕНОВ СИРОП 540 мл ЗДРАВЕ ЗА ВАС
ОРИГИНАЛЕН КАНАДСКИ КЛЕНОВ СИРОП 1000 мл L. B. MAPLE
ОРИГИНАЛЕН КЛЕНОВ СИРОП 250 мл L. B. MAPLE
КЛЕНОВ СИРОП 250 мл ЗДРАВНИЦА
ОРИГИНАЛЕН КАНАДСКИ КЛЕНОВ СИРОП 375 мл L. B. MAPLE
ГОРЧИЦА С КЛЕНОВ СИРОП 160 г НАТУРАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Фокача със сирене и лук
- Фокача на сандвич с песто и чери домати
- Фокача с гъби, чесън, лук и кашкавал
- Картофена фокача с чесън
- Фокача с яйца и бекон
- Парти хапки с мортадела и чушки пеперончино
- Чеснова фокача с домати, маслини и розмарин
- Фокача с масло и моцарела
- Картофена фокача с куркума и розмарин
- Фокача с подправки, маслини, чесън и сусам
Коментари към Фокача с кленов сироп