Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти Кремове и сладоледи Торта с три шоколада без печене

Торта с три шоколада без печене

от 29 юли 2014г.
Торта с три шоколада без печене - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти

 

100 грама бял шоколад

250 милилитра сметана

4 листенца желатин

мъничко ванилова захар

 

100 грама млечен шоколад

300 милилитра сметана

5 листенца желатин

ванилова захар

 

100 - 150 грама черен шоколад

350 милилитра сметана

6 листенца желатин

капки ром или ванилова захар

 

Начин на приготвяне:

Преди да започнете направата на всеки един от слоевете, трябва да нагрявате добре сметаната. Ако решите да използвате прясно мляко, необходимо е то да заври. Само да споменем, че със сметана се получава по-наситен вкус.

И така...

Първи слой. Залейте желатина с малко студена вода за 2 - 3 минути. Затоплете сметаната. В отделен съд разтопете белия шоколад, който сте начупили на парчета и към който сте добавили 3 супени лъжици от топлата сметана. Разбъркайте с дървена лъжица, докато шоколадът се разтопи напълно и го смесете с горещата сметана. Прибавете размекнатия желатин и бъркайте до получаването на равномерен бял цвят. Всичко трябва да се случва бързо. За около 5 - 6 минути ще имате готовата смес за единия от "блатовете" на бъдещата торта.

Вземете чиста и суха силиконова форма, в нея изсипете бялата комбинация и приберете в хладилника за максимум 1 час.

По същия начин пригответе и останалите два шоколадови слоя. Новите смеси, които изсипвате върху охладената основа, трябва да бъдат горещи и да ги разпределяте по цялата повърхност на долния пласт. Да не се налива в една точка, защото е възможно да се образува дупка в охладения слой.

Когато десертът стегне, извадете от хладилника, обърнете върху подходяща чиния и поднесете много студен.

Ако не разполагате със силиконова форма, е необходимо да подмажете обикновената с олио без аромати, но в никакъв случай не използвайте масло.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Шоколадова торта с крем от бял и черен шоколад Шоколадова торта с крем от бял и черен шоколад
  • Торта с мус от три шоколада Торта с мус от три шоколада
  • Торта брауни Торта брауни
  • Шоколадова торта с маслен крем Шоколадова торта с маслен крем
5.0/5 1 оценка

Коментари към Торта с три шоколада без печене

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Торта с три шоколада без печене
    www.framar.bg 
    на 12 July 2025 в 09:07
    Коментирайте "Торта с три шоколада без печене"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Кремове и сладоледи
  • Шоколадова торта с крем от бял и черен шоколад
  • Торта с мус от три шоколада
  • Торта брауни
  • Шоколадова торта с маслен крем
  • Торта-сникърс с фъстъци и шоколадова глазура
  • Шоколадова торта с крем Маскарпоне и Бейлис
  • Торта от черен шоколад и яйца
  • Сиропирана шоколадова торта с крем от кондензирано мляко и орехи
  • Френски шоколадов десерт
  • Торта с орехов блат, мус от шоколад, кафе, маскарпоне и шоколадова глазура
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Как да си направя вкусна домашна торта?

преди 3080 дни, 21 часа и 25 мин.

Торта за рожден ден от сладкарници Перла - очаквания и реалност...

преди 3199 дни, 17 часа и 18 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 23 часа и 11 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 2 дни, 22 часа и 48 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 7 дни, 21 часа и 8 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 14 дни, 17 часа и 17 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Шоколадовата торта за закуска е полезна за мозъка и талията ви Шоколадовата торта за закуска е полезна за мозъка и талията ви

Шоколадовата торта за закуска е полезна за мозъка и талията ви

от 21 сеп 2016г. Прочети повече
Здрави и красиви с Деси: Празнична сурова шоколадова торта Здрави и красиви с Деси: Празнична сурова шоколадова торта

Здрави и красиви с Деси: Празнична сурова шоколадова торта

от 21 апр 2011г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

РИВАНА БАЗОВО МАСЛО ОТ КОКОС 55 мл

РИВАНА БАЗОВО МАСЛО ОТ ШЕА 55 мл

СИЙСТАРС СОЛИЛУГ ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА разтвор 950 мл

АЦЕТА БИО ОРГАНИЧЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН БЕБЕШКИ ЛОСИОН 50 мл

МАНХАЕ ИНТИМА капс.*30

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Завръщането на ирисовата диагностика

Коментар на: Стоян от 11 юли 2025г. в 16:54:11

ДИАЗЕПАМ ректална туба 5мг/2.5мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 11 юли 2025г. в 15:24:45

ДИАЗЕПАМ ректална туба 5мг/2.5мл

Коментар на: Tania Nikolova от 11 юли 2025г. в 15:03:39

ТИНКТУРА КАСТЕЛАНИ - ХЕФЕ 50 мл ХИМАКС ФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 11 юли 2025г. в 14:39:29

ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 11 юли 2025г. в 14:33:03
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival