Топъл вермут с канела и мандарина
Необходими продукти:
- 1 бутилка от 750 милилита червено вино
- 160 грама захар
- 300 милилита сух вермут
- 50 милилита сок от портокал
- 2 звезди анасон
- 1 канелена пръчка + още за декорация
- 4 зрънца карамфил
- 3 мандарини, тънко нарязани
- 1 круша, тънко нарязана
- стрък розмарин за гарниране
Начин на приготвяне:
Всички продукти с изключение на розмарина сложете в тенджера и когато зарви течността, варете 1 минута на силен котнлон, след което намалете температурата и оставете да къкри 15 минути на тих огън.
Насипете в стъклени чаши, във всяка сложете круша и мандарина, украсете със стръкчета розмарин и канелени пръчици.
Сервирайте коктейла топъл.
Източник:
realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ТОРЕТТЕ ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КАФЕ КАПУЧИНО 6% 250 мл
НАУ ФУДС НАТУРАЛЕН РЕСВЕРАТРОЛ капсули 200 мг * 60
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КОКОС 6% 250 мл
РЕСВЕРАТРОЛ капсули 325 мг * 60 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Мандраке, Мандрагора
- Силата на червеното вино
- Облекчете уринарната инфекция с вино, розмарин и чесън
- Червеното вино топи мазнините и лошия холестерол
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
- Свински пържоли с гъби и лук на тиган
- Коктейл от пъпеш с бяло вино и лимонада
- Домашен сос с течен пушек, вино и бира
- Коктейл Мимоза с червен портокал
Коментари към Топъл вермут с канела и мандарина