Ябълково вино

Необходими продукти:
2 килограма ябълки
2 литра вода
2,5 чаени чаши захар на пясък
Начин на приготвяне:
Смелете едро ябълките и ги сложете в стъклен съд (не в метален). Налейте водата и разбъркайте старателно с дървена лъжица. След пет дни прецедете ферментиралата напитка (отцедете добре с помощта на марля) и прибавете захарта. В продължение на няколко дни разбърквайте с дървена лъжица.
Красив наситен цвят може да придадете на виното, като използвате карамелизирана захар.
След 2 - 2,5 седмици то ще бъде готово.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ТОРЕТТЕ ЛЕС КРЕТЕС ЧЕРВЕНО 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КАФЕ КАПУЧИНО 6% 250 мл
НАУ ФУДС НАТУРАЛЕН РЕСВЕРАТРОЛ капсули 200 мг * 60
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
FUN WINE ШАРДОНЕ КОКОС 6% 250 мл
РЕСВЕРАТРОЛ капсули 325 мг * 60 NATURE`S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Мандраке, Мандрагора
- Карамелизиран лук с масло и вино
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
- Направете си целебен чеснов ликьор за 2 седмици
- Как да премахнем излишните килограми?
- Свински пържоли с гъби и лук на тиган
- Червеното вино възстановява хормоналния баланс
- Силата на червеното вино
Коментари към Ябълково вино