Топеница с червени чушки, червен лук и чесън

Необходими продукти:
- 500 грама мариновани червени чушки
- 4 скилидки чесън, счукани
- 4 стръка пресен магданоз
- 2 глави червен лук, нарязани на полумесеци
- 150 милилитра олио
- 100 милилитра оцет
- 2 стръка пресен копър
- 10 грама черен пипер на зърна
- 1 чаена лъжичка сол
- 1 чаена лъжичка захар
Начин на приготвяне:
Нарежете чушките, лука и ги сложете в купа. В съд налейте мазнината, оцета и сложете чесъна, черния пипер, магданоза, копъра, солта и захарта.
Разбъркайте и кипнете сместа. Прибавете я към зеленчуците и разбъркайте. Охладете и поднесете топеницата с питие по ваш избор.
Добър апетит и наздраве!
Източник: www.pasenydegusten.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Скариди с лимон и чесън на грил-тиган
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
Коментари към Топеница с червени чушки, червен лук и чесън