Тиквено брауни с кокос и фурми

Необходими продукти:
1 килограм тиква (обелена и почистена от семената)
1/2 чаена чаша брашно от елда
2 супени лъжици кокосови стърготини
15-20 фурми
3 супени лъжици какао
1-2 супени лъжици мед
щипка сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на кубчета, които задушете или пригответе на пара, докато омекнат (около 15-20 минути). Прехвърлете в съда на блендер, прибавете фурмите (без костилки) и смелете плодовете до еднородност.
Смесете в купа брашното от елда с какаото и сложете щипка сол. След това добавете плодовото пюре, кокосовите стърготини, меда и разбъркайте всичко старателно.
Застелете дъното на тава с пергамент и разпределете тестото. Изпечете във фурната за около 20 минути при температура от 180 градуса.
Когато десертът се охлади, нарежете на парчета и може да поръсите с кокосови стърготини, какао или да полеете с мед.
Добър апетит!
Снимка: lady.tut.by
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
ЕНДОКА ОРГАНИЧНИ МУЛТИВИТАМИНИ прах 90 г
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ВИТАМИНИ ЗА СТИМУЛИРАНЕ ОБРАЗУВАНЕТО НА ТЕН желирани таблетки * 60 IVYBEARS
БИО ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА МЪЖЕ 200 г БИОНИА
ХИП ПЮРЕ БИО ТИКВА 125 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Направете си хидратираща маска за коса от кисело мляко и кокосово масло
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Смути с ябълка и тиква
- Овесени бисквитки с мед и кокос
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Тиквени понички с ванилия и пудра захар
- Хлебен пудинг с кокосово мляко с карамел
- Подобрете тонуса и храносмилането с кокосов оцет
- Тиквени кексчета с орехи и шоколад
Коментари към Тиквено брауни с кокос и фурми