Тиквено брауни с кокос и фурми

Необходими продукти:
1 килограм тиква (обелена и почистена от семената)
1/2 чаена чаша брашно от елда
2 супени лъжици кокосови стърготини
15-20 фурми
3 супени лъжици какао
1-2 супени лъжици мед
щипка сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на кубчета, които задушете или пригответе на пара, докато омекнат (около 15-20 минути). Прехвърлете в съда на блендер, прибавете фурмите (без костилки) и смелете плодовете до еднородност.
Смесете в купа брашното от елда с какаото и сложете щипка сол. След това добавете плодовото пюре, кокосовите стърготини, меда и разбъркайте всичко старателно.
Застелете дъното на тава с пергамент и разпределете тестото. Изпечете във фурната за около 20 минути при температура от 180 градуса.
Когато десертът се охлади, нарежете на парчета и може да поръсите с кокосови стърготини, какао или да полеете с мед.
Добър апетит!
Снимка: lady.tut.by
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
ПРОКСЕЛ ДУО капсули * 30
НовМАРИСТО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Желиран крем с кокосово мляко
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Овесени бисквитки с мед и кокос
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Тиквени понички с ванилия и пудра захар
- Хлебен пудинг с кокосово мляко с карамел
- Подобрете тонуса и храносмилането с кокосов оцет
- Тиквени кексчета с орехи и шоколад
- Брауни със сушени сини сливи и ром
- Кокосово мляко с ориз и стафиди
Коментари към Тиквено брауни с кокос и фурми