Тиквеник с орехи и пудра захар

Необходими продукти:
- 500 грама готови кори за баница
- 700 грама тиква
- 1 чаена чаша захар
- 80 грама орехи
- 200 грама масло
- 1 чаена лъжица канела
- 2-3 супени лъжици пудра захар
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на едри парчета и я сварете, след това я намачкайте на пюре. Добавете захарта, орехите, канелата и разбъркайте. Сложете част от маслото, за да се разтопи в тиквата. Вземете няколко листа от корите, намажете ги с масло, сложете от плънката и навийте на руло. Подредете рулата в тава с незалепващо покритие и ги изпечете при 180 градуса за около 20-30 минути. Когато изстине, поръсете с пудра захар и поднесете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
НАУ ФУДС ЗДРАВА ПРОСТАТА дражета * 90
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Отворена баница със сирене и билки
- Банички със сирене
- Рецепти за дърпана баница със сирене
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Сок от тиква
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Баница от стар хляб, шунка и кашкавал
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Зеленчуково рагу с тиква
Коментари към Тиквеник с орехи и пудра захар