Тиквеник с орехи и пудра захар
Необходими продукти:
- 500 грама готови кори за баница
- 700 грама тиква
- 1 чаена чаша захар
- 80 грама орехи
- 200 грама масло
- 1 чаена лъжица канела
- 2-3 супени лъжици пудра захар
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на едри парчета и я сварете, след това я намачкайте на пюре. Добавете захарта, орехите, канелата и разбъркайте. Сложете част от маслото, за да се разтопи в тиквата. Вземете няколко листа от корите, намажете ги с масло, сложете от плънката и навийте на руло. Подредете рулата в тава с незалепващо покритие и ги изпечете при 180 градуса за около 20-30 минути. Когато изстине, поръсете с пудра захар и поднесете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ОТ ТИКВА С МЛЯКО 190 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ ЗА УРИНАРЕН ТРАКТ капсули * 30
ТЕЧЕН САПУН-ПЯНА ЗА РЪЦЕ ПАПИЛИОН ТИКВА 500 мл
ПРОСТАГАРД капсули * 50 НАТУРФАРМА
ЗОЯ МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Банички със сирене
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Ще празнувате ли Хелоуин тази година?
Коментари към Тиквеник с орехи и пудра захар