Таратор с коприва и орехи

Необходими продукти:
- 200 грама коприва
- 2 чаени чаши кисело мляко
- 3 супени лъжици олио
- копър и сол на вкус
- шепа орехи
- 3 скилидки чесън
Начин на приготвяне:
Сварете копривата и я нарежете ситно, когато се охлади. Добавете към нея киселото мляко, смесено с вода, според желаната от вас гъстота на супата.
Сложете накълцания чесън, олиото и подсолете. Накрая поръсете с копър и орехови ядки.
Поднесете супата охладена.
Добър апетит!
Източник: lmoroshkina.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СПАЛМИТОЛ капсули * 30 АДИФАРМ
ЕВТЕРПА ШАМПОАН КОПРИВА 250 мл
БИОХЕРБА БИЛКОВ ЧАЙ РЕМОАРТ НАСИПЕН 120 г
ВИАМЕА капсули * 4
БИОХЕРБА САПУН С КОПРИВА 60 г
ЧАЙ СЛИМ БЕЪР ДЕТОКСИКИРАЩ ЧАЙ 160 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Червена мъртва коприва
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Коприва
- Използвайте коприва за предотвратяване на косопада и заздравяване на косата
- Намалете пикочната киселина в ставите с чай от коприва
- Премахнете нежеланото окосмяване със семена от коприва
- Таратор с орехи, пресен копър и чесън
- Защитете растенията от листни въшки с коприва
- Копривата като средство за отслабване
- Копривата подпомага здравето на простатата
Коментари към Таратор с коприва и орехи