Студен чийзкейк с кондензирано мляко и плодове

Необходими продукти:
- 250 грама бисквити
- 125 грама масло разтопено
- 500 грама крема сирене на стайна температура
- 1 консерва от 400 грама кондензирано мляко
- 2 супени лъжици лимонов сок
- 2 яйца
- 1 1/2 чаена чаша замразени горски плодове
Начин на приготвяне:
Застелете правоъгълна тава с хартия за печене, като използвате два листа, които поставите на кръст, а краищата им трябва да излизат от тавата.
Смелете бисквитите докато станат на трохи и ги разбъркайте с маслото, за да се навлажнят добре. Прехвърлете върху тавичката и притиснете. Приберете в хладилник за 30 минути.
През това време, разбъркайте крема сиренето, за да се превърне в крем. Добавете към него кондензираното мляко и лимоновия сок, отново разбъркайте. След като се смесят продуктите, добавете яйцата и отново комбинирайте.
Поръсете половината замразени плодове върху бисквитения блат и полейте с яйчната смес. Отгоре разпределете останалите плодове. Печете за 30 минути на 150 градуса (затоплете фурната предварително), докато стегне. Оставете да се охлади за 1 час във фурната на отворена врата, след което приберете във фризер за 2 часа. Разрежете на квадрати и поднесете.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: taste.com.au
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Чийзкейк с шоколадова паста Нутела (без печене)
- Чийзкейк в чашка
- Мъфин кейкчета с крема сирене и солен карамел
- Чийзкейк от яйца, крема сирене и бял шоколад
- Чийзкейк с извара и шоколадови меденки
- Шоколадов чийзкейк с крема сирене без печене
- Суров мини чийзкейк с манго
- Чийзкейк с крем ликьор, глазура от бял шоколад и бадемови листенца
- Вишнев чийзкейк
- Мини чийзкейк с карамел
Коментари към Студен чийзкейк с кондензирано мляко и плодове