Солен пай с яйце, гъби и бекон
Необходими продукти за три пая:
- 400 грама бутер тесто
- 200 грама пресни печурки
- 1 глава лук, нарязана ситно
- 2 стръка пресен копър
- 1 скилидка чесън, нарязана ситно
- сол и черен пипер
- 3 яйца
- зехтин
- 200 грама бекон, нарязан фино
Начин на приготвяне:
Намажете със зехтин форми за пай, изрежете от тестото кръгове и застелете тавичките. Запържете в малко гореща мазнина нарязан ситно лук, прибавете и гъбите, копъра, чесъна. Подсолете и подправете с черен пипер. Охладете плънката и я сипете във формите. Чукнете яйцата и покрийте с резенчетата бекон.

Загрейте фурната на 200 градуса и запечете пайовете до готовност. Поднесете топли, разрежете и им се насладете.

Добър апетит!
Източник: hedgecombers.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР
МЕЙТАКЕ прах 100 гр. ДР. БИОМАСТЕР
ХЕРИЦИУМ 20% ЕКСТРАКТ капсули * 60 HAWLIK
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Червенееща сърнела
- Обикновена есенна гъба, Миша гъба
- Саждива гъба, Землиста гъба, Саждивка, Есенна гъба
- Отровна сливовка
- Седефена гъба, Снежанка
- Ядливите гъби също могат да бъдат опасни за здравето
- Сива мухоморка, Сурогризка
- Лъжлива пънчушка, Отровна пънчушка, Горчива пънчушка
- Царска печурка
- Обикновена челядинка, Джунджулка, Гвоздейка, Кокошинка
Коментари към Солен пай с яйце, гъби и бекон