Солен пай с яйце, гъби и бекон

Необходими продукти за три пая:
- 400 грама бутер тесто
- 200 грама пресни печурки
- 1 глава лук, нарязана ситно
- 2 стръка пресен копър
- 1 скилидка чесън, нарязана ситно
- сол и черен пипер
- 3 яйца
- зехтин
- 200 грама бекон, нарязан фино
Начин на приготвяне:
Намажете със зехтин форми за пай, изрежете от тестото кръгове и застелете тавичките. Запържете в малко гореща мазнина нарязан ситно лук, прибавете и гъбите, копъра, чесъна. Подсолете и подправете с черен пипер. Охладете плънката и я сипете във формите. Чукнете яйцата и покрийте с резенчетата бекон.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете пайовете до готовност. Поднесете топли, разрежете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: hedgecombers.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ - ДОКТОР БИОМАСТЕР
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОСУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ядливите гъби също могат да бъдат опасни за здравето
- Пай с тиквички и моркови
- Бели сушени гъби
- Пай есенни листа с ябълки, орехи и карамел
- Постен овчарски пай с гъби
- Русула (червена гъба)
- Пръчици ябълков пай с домашен сос карамел
- Пай с праскови, джинджифил и канела
- Съставка в магическите гъби може да помага при психични разстройства
- Салата от пържени гъби с шунка и рукола
Коментари към Солен пай с яйце, гъби и бекон