Солен пай с яйце, гъби и бекон

Необходими продукти за три пая:
- 400 грама бутер тесто
- 200 грама пресни печурки
- 1 глава лук, нарязана ситно
- 2 стръка пресен копър
- 1 скилидка чесън, нарязана ситно
- сол и черен пипер
- 3 яйца
- зехтин
- 200 грама бекон, нарязан фино
Начин на приготвяне:
Намажете със зехтин форми за пай, изрежете от тестото кръгове и застелете тавичките. Запържете в малко гореща мазнина нарязан ситно лук, прибавете и гъбите, копъра, чесъна. Подсолете и подправете с черен пипер. Охладете плънката и я сипете във формите. Чукнете яйцата и покрийте с резенчетата бекон.
Загрейте фурната на 200 градуса и запечете пайовете до готовност. Поднесете топли, разрежете и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: hedgecombers.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
ПРОМОНАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР
МЕЙТАКЕ прах 100 гр. ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Псилоцибин
- Херициум, Игловиден корал, Лъвска грива
- Обикновена смръчкула
- Червена мухоморка
- Ядливите гъби също могат да бъдат опасни за здравето
- Царска печурка
- Сребърни ушички
- Сърнела, Чадъреста гъба, Конска гъба, Вретенка, Самодивска гъба, Кукумарка, Змийска гъба
- Рулца от тиквички с кайма, гъби и лук
- Телешки език в гъбен сос
Коментари към Солен пай с яйце, гъби и бекон