Сметанов сос с чесън и магданоз
Необходими продукти:
500 грама заквасена сметана с масленост 20%
3 скилидки чесън
2 супени лъжица майонеза
1 връзка магданоз
мащерка на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, намачкайте ги с помощта на преса. Нарежете на ситно магданоза и мащерката.
Към сметаната прибавете подправките, майонезата и разбъркайте. Приберете соса на студено място за 2-3 часа, след което може да поднесете.
Допълнението е подходящо към зеленчукови и рибени ястия.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
НовЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
ЧЕСЪН ПЛЮС МАГДАНОЗ капсули 545 мг * 100 NATURE'S WAY
ПРОМОГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Сметанов сос с чесън и магданоз