Сметанов сос с чесън и магданоз
Необходими продукти:
500 грама заквасена сметана с масленост 20%
3 скилидки чесън
2 супени лъжица майонеза
1 връзка магданоз
мащерка на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, намачкайте ги с помощта на преса. Нарежете на ситно магданоза и мащерката.
Към сметаната прибавете подправките, майонезата и разбъркайте. Приберете соса на студено място за 2-3 часа, след което може да поднесете.
Допълнението е подходящо към зеленчукови и рибени ястия.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
NURS ЖЕЛИРАНИ КАПСУЛИ С ЛИМОН, МАГДАНОЗ И ЧЕСЪН * 60
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ЧЕСЪН ПЛЮС МАГДАНОЗ капсули 545 мг * 100 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Облекчете синузита с чесън
- Отглеждане на магданоз
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Сметанов сос с чесън и магданоз