Свински черен дроб и гъби в сметанов сос с кашкавалена коричка

Необходими продукти:
- 500 грама свински черен дроб
- 300 грама консервирани нарязани гъби
- глава лук
- сол
За соса:
- 125 грама заквасена сметана
- 50 грама течна готварска сметана
- 1 яйце
- 100 грама кашкавал
- олио
Начин на приготвяне:
Сгорещете олио в тиган, в него изпържете лука, добавете нарязания на парчета черен дроб. След това изсипете гъбите и разбъркайте.
Прехвърлете сместа в тава.
Направете сос, комбинирайки двата вида сметана и яйцето, подсолете. С него залейте продуктите в съда, поръсете с настъргания кашкавал и изпечете ястието във фурната (докато се покрие със златиста коричка, за което са необходими 25-30 минути при температура от 180 градуса).
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: koolinar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ ПЕРИЛА капсули * 150 SANCT BERNHARD
ЛИВЪРКЛИЪР капсули * 40 DEEP AYURVEDA
МИКО ВЕДЖИ прах 400 гр. DXN
Безплатна доставка за България!ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ - ДОКТОР БИОМАСТЕР
СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Псилоцибин
- Ядливите гъби също могат да бъдат опасни за здравето
- Свински пържоли на тиган с гъби и сос
- Херициум, Игловиден корал, Лъвска грива
- Отровна сливовка
- Сребърни ушички
- Обикновена смръчкула
- Сос от крема сирене с гъби и спанак
- Царска печурка
- Обикновена челядинка, Джунджулка, Гвоздейка, Кокошинка
Коментари към Свински черен дроб и гъби в сметанов сос с кашкавалена коричка